• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promocija knjige Danila Burzana

Autor mondo.me

Promocija knjige “Istorija Podgorice - hronologija događaja” autora Danila Burzana biće organizovana u okviru manifestacije „Decembarska umjetnička scena 2016“ u srijedu, 21.decembra, u Kosoj sali Narodne biblioteke „Radosav Ljumović".

 Promocija knjige Danila Burzana Izvor: Promo/DEUS
Izvor: Promo/DEUS

  Promocija knjige biće organizovana sa početkom u 19 sati.

Na promociji će pored autora govoriti: prof. dr Radoje Pajović, publicista Husein-Ceno Tuzović i mr Nela Savković-Vukčević.Veče će muzički obojiti 11-godišnja Dina Nikolić, flautistkinja.

Burzanovo novo, kapitalno djelo od 485 strana, sadrži devet poglavlja o istoriji Podgorice: „Opšta i politička istorija“, „Industrija, zanatstvo i poljoprivreda“, „Građevinarstvo, urbanizam i komunalije“, „Saobraćaj“, „Trgovina i finansije“, „Kultura i zabava“, „Obrazovanje i nauka“, „Zdravstvo i socijalna politika“, „Ugostiteljstvo i turizam“, „Mediji i informatika“, „Sport - klubovi, društva i objekti“, „Sport - takmičenja i rezultati“, „Crkve i vjerske zajednice“, „Društva, udruženja, NVO“, „Gosti Podgorice“, „Diplomatska predstavništva“, „Gradonačelnici“, „Dobitnici nagrada“, „Zanimljivosti“, „Crna hronika“, „Prirodne nepogode“ i „Malo statistike“.

 Autor je na ovom projektu radio više od četiri godine, a recenzenti knjige su dr Radoje Pajović i prof. Husein Ceno Tuzović.

 Danilo Burzanje dugogodišnji novinar i autor brojnih publikacija i knjiga, nekadašnji urednik Radio Titograda, Radija Crne Gore, osnivač prve crnogorske novinske agencije „Montenafaks“ i nekadašnji predśednik Profesionalnih novinara Crne Gore. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, uključujući i priznanje za životno djelo od strane TOP-a za knjigu „Podgorički toponimi i znamenja“.      

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA