• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Transformersima" nagrada TO Podgorica

Autor mondo.me

Turistička organizacija Podgorice će i ove godine tradicionalno obilježiti 27. septembar - Svjetski dan turizma, na temu Turizam i razvoj lokalne zajednice.

 "Transformersima" nagrada TO Podgorica Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Taj dan će obilježiti davanjem podrške promociji meda, zdrave hrane i zdravih stilova života, koji će pratiti manifestaciju XX Podgorički dani meda, uručiti zahvalnice pojedincima koji su dali doprinos u promociji Glavnog grada kao turističke destinacije i upriličiti promotivni izlet za goste iz regiona i predstavnike turističke privrede Glavnog grada i Crne Gore i time upoznati sa turističkim potencijalima Podgorice. 

"Naime, TO Podgorice će u okviru manifestacije, 26.septembra, dodijeliti zahvalnicu i nagradno putovanje (TA Atlas Tours) mladom umjetniku Danilu Baletiću za izložbu Transformersi čuvaju Podgoricu, kojom je skrenuo pažnju inostranih medija i turista i na taj način dao doprinos u promociji našeg grada van granica Crne Gore, pohvalu za najatraktivniji štand na manifestaciji, promotivni izlet za goste iz regiona i predstavnike turističke privrede, u saradnji sa Kompanijom Plantaže-13.jul, obići će se vinski podrum Šipčanik, uz zakusku i degustaciju crnogorskih vina", navodi se u saopštenju.

Manifestacija će se održati na Trgu Republike, sa početkom u 10 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE