• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjesto "Cucke jeke" - "Katunska zveka"

Autor mondo.me

Završetak manifestacije ,,Njeguško kulturno ljeto“ obilježiće nastupi muzičkih zvijezda kao i degustacija njeguških proizvoda na Njegušima. Sredstva od "Cucke jeke" preusmjerena na manifestaciju "Katunska zveka"

Ove godine će u okviru događaja ,,Katunska zveka“, večeras na Njegušima nastupiti: ,,Valentino“, ,,Lexington band“, ,,Dobri momci“, DJ Serdar. Početak koncerta je 18 sati, a događaj će trajati do ranih jutarnjih časova.

Sljedećeg dana tokom ,,Njeguške trpeze“, osim degustacije specijaliteta sa Njeguša, izbora najuređenijeg dvorišta na Njegušima biće održan koncert na kojem će nastupiti Zoran Kalezić, Tanja Šeter, Klapa ,,Veterani – vazda mladi“, KUD ,,Njegoš“, Stevo Čavor, ,,Janković“ band, Rajko Joličić i drugi. Program počinje u 12 časova.

U organizaciji dvodnevnog programa na Njegušima učestvuju prijestonica Cetinje, Turistička organizacija prijestonice Cetinje i Mjesna zajednica „Njeguši“, u saradnji sa brojnim lokalnim partnerima, a uz podršku Organizacije za zaštitu prava autora muzike Crne Gore.



Kako je saopšteno iz prijestonice Cetinje shodno orijentaciji da programom „Ljeto u prijestonici“ budu zastupljene i umjetničke smotre u Katunskoj nahiji, a imajući u vidu da je manifestacija „Cucka jeka“ odložena, prijestonica Cetinje i Turistička organizacija su sva finansijska sredstva koja su bila opredijeljena za događaj „Cucka jeka“ preusmjerili u svrhu organizacije manifestacije na Njegušima.

Na zvaničnoj fejsbuk stranici manifestacije "Cucka jeka" stoji da su sredstva (2000 eura) koje im je grad naknadno uplatio vraćena, te da predpostavljaju "da su to ta sredstva koja su preusmjerena drugoj manifestaciji", aludirajući na to da ništa osim pomenute sume novca nijesu dobili od grada.

Podsjećamo, manifestracija "Cucka jeka" je otkazana nakon što je Dragoljub Đuričić na konferenciji za novinare optužio predstavnike opštinske i državne vlasti za nemar kada je u pitanju organizacija ove manifestacije. On je tada rekao da ne može sam snositi teret organizacije i da Cetinje i Turistička organizacija Crne Gore nisu omogućili dovoljno sredstava za održvanje manifestacije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA