• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Guitar Art Summer Fest u Herceg Novom

Autor mondo.me

Guitar Art Summer Fest predstavlja profesionalnu i stručnu manifestaciju koja svakog ljeta (u avgustu) okuplja klasične (i ostale) gitariste svih profila, od đaka, preko studenata, do njihovih profesora i eminentnih gostiju.

 Guitar Art Summer Fest u Herceg Novom Izvor: gitarfest.promo

Izvor: gitarfest.promo

Razmjena znanja, prakse i iskustava, kao i upoznavanje sa domaćim i svjetskim tokovima u savremenoj gitarističkoj pedagogiji i koncertnoj praksi, kao neophodna nadgradnja edukativnoj osnovi, primarni je cilj ovog projekta. Istovremeno, tokom šest radnih dana i kroz raznovrsne slobodne aktivnosti, po prvi put kod nas ostvaruje se ponuda i koncept radnog ljetovanja.

Koncepciju Festivala čine:

  1. majstorski kursevi
  2. izložba
  3. slobodne aktivnosti
  4. koncerti

Sve ove aktivnosti, zahvaljujući sjajnim izvođačima, raznovrsnim postavkama i programima i dobroj organizaciji objedinjuju koncepciju Guitar Art Summer Festa, gradeći pojedinačni, ali i globalni edukativni, kulturni, medijski i psiho-socijalni značaj Festivala.

Majstorski kursevi će se u sklopu dnevnih aktivnosti odvijati u muzičkoj školi u Herceg Novom prije podne (od 10 do 14 časova), istovremeno u više učionica. Učenici će aktivno i pasivno učestvovati na časovima gdje će kroz direktan kontakt, razgovor, sviranje i slušanje razvijati svoj emotivni doživljaj, gradeći edukativni značaj Festivala.

Izložba Guitar Visual Art » A POSTERIORI« (15 – 20. avgust 2014, galerija SueRyder – trg Belavista u Starom gradu) – izložba posvećena 15ogodišnjici Guitar Art festivala.

Slobodne aktivnosti su predviđene za popodne: plaža, kupanje, organizovan izlet kroz Boku do Kotora, kao i košarkaški duel između ekipe gitarista i Novljana. Kroz ove aktivnosti učesnici i gosti festivala će imati jedinstvenu priliku za neformalno druženje koje, po pravilu, uvijek donosi najbolje ideje i rezultate, a istovremeno gradi psiho-socijalni značaj Festivala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA