• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba crnogorske moderne umjetnosti

Autor mondo.me

U organizaciji privatne umjetničke galerije "Most", publici će biti prezentovana vrhunska umjetnička djela na izložbi "Crnogorska moderna umjetnost" koja će se održati u Zbirci pomorskog nasljeđa u Porto Montenegru.

 Izložba crnogorske moderne umjetnosti Izvor: PROMO

Izvor: PROMO

Galerija "Most" je prva privatna galerija u Crnoj Gori i u svojoj kolekciji posjeduje vrhunska djela najboljih crnogorskih umjetnika.

Primarni cilj izložbe "Crnogorska moderna umjetnost", koju galerija "Most" organizuje u saradnji sa Porto Montenegrom, jeste da približi djela istaknutih crnogorskih slikara i vajara turistima i posjetiocima iz inostranstva.

Vrhunska djela izuzetnih umjetnika koji su izlagali u svim većim evropskim i svjetskim kulturnim metropolama, umjetnika koji su pobrali veliki broj domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja, umjetnika čija vanvremenska djela krase muzeje i galerije širom svijeta biće predstavljena u izuzetnom ambijentu Zbirke pomorskog nasljeđa u Tivtu.

Posjetioci će biti u prilici da vide djela Filipa Jankovića, Dragoljuba Brajovića, Anastasije Brajović, Ljubomira Brajovića, Vojimira Vlahoviča, Ratka Odalovića, Boška Odalovića, Draška Dragaša, Dobroslava Mrdaka, Petra Martinovića, Srdana Kovačevića, Slobodana Slovinića, Voja Tatara, Cvetka Lainovića, Brankla Stamatovića, Nikice Raičevića, Bojane Bogavac i Nikole Radovića, Saše Brnovića i Selme Đečević.

Izložba će biti otvorena od 2. do 16. jula u Zbirci pomorskog nasljeđa u Tivtu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA