• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karte za SSF u poslovnicama Hipotekarne banke

Autor mondo.me

Offline karte za Southern Soul Festival (SSF) od 5. juna se mogu kupiti u poslovnicama Hipotekarne banke širom Crne Gore, saopštili su organizatori.

Za sada se u prodaji mogu naći samo četvorodnevne festivalske karte, a poslije objave line up-a po danima, očekuje se i početak prodaje jednodnevnih ulaznica.

Hipotekarna banka, kao zvanična banka festivala, za svoje klijente omogućila je specijalan popust, pa tako četvorodnevnu kartu mogu kupiti za 32 eura. Karte mogu kupiti i oni koji nisu klijenti banke, ali po cijeni od 36 eura.

Organizatori festivala će svima koji iskoriste povoljnost kupovine uz popust u poslovnici Hipotekarne banke, kartu poslati na željenu adresu u roku od 24 sata.

Banka je u saradnji sa Southern Soul Festivalom omogućila svim korisnicima Premium Mastercard Paypass kartice popust od 10 odsto na cijene hrane i pića na festivalu. Korisnici ostalih paypass kartica imaće popust od pet odsto.

Southern Soul Festival Montenegro biće održan od 26. do 29. juna u Dolcinium Kite Club-a na Velikoj plaži u Ulcinju.

Tokom četiri festivalska dana, preko 40 renomiranih izvođača iz regiona i svijeta pojaviće se u D’olcinium Kite Club-u i podijeliti sa publikom najbolje od soul-a, jazz-a, disco-a i house-a, i ostalih srodnih žanrova. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA