• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za vikend u Delti "Najbolje iz Crne Gore"

Autor mondo.me

Agencija Advantage za vikend 24. i 25. maja u Delta Sitiju organizuje manifestaciju „Najbolje iz Crne Gore“ na kojoj će se predstaviti domaći proizvođači: vina, maslina i maslinovog ulja, meda, pršuta, mlijeka i mliječnih proizvoda...

Tokom dvodnevne manifestacije posjetioci će biti u prilici da probaju domaće proizvode, upoznaju se sa proizvodnom tehnologijom i receptima za pripremu jela.

Manifestaciju organizuje agencija Advantage, a kao poseban dio programa izdvojili su „Crnogorsku trpezu” koja će biti na programu sjutra u 17.30 časova kada će svi posjetioci besplatno degustirati „Najbolje iz Crne Gore“ proizvode.

U zabavnom dijelu programa sa posjetiocima će se družiti pjesnik Rajko Joličić, a koncert će održati Svetlana Raičković i vokalni sastav Grlice", saopštili su organizatori.

Predstavnici Nacionalnog udruženja senzorskih ocjenjivača djevičanskih maslinovih ulja Crne Gore će izvesiti kratku prezentaciju nakon čega će posjetioci imati priliku da uz stručnu pomoć i savjete degustiraju ekstra djevičanska ulja.

Takođe, agronom Svetozar Radonjić predstaviće po malo zaboravljenu biljku SREMUŠ, u okviru prezentacije „Podmlađuje tijelo i čuva zdravlje“.

Organizatori projektom žele da domaći prehrambeni proizvodi postanu nacionalni brendovi i kao takvi rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi i da ubijede građane da proizvođači u Crnoj Gori, kao i drugi, ili čak i bolje, mogu da rade i proizvode kako za potrebe domaćeg tržišta, tako i za inostrano tržište.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE