• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bedem fest u Nikšiću

Bedem fest će se po četvrti put održati na staroj tvrđavi u Nikšiću u petak, 6. i subotu, 7. septembra, a okupiće 25 izvođača iz Crne Gore i regiona.

 Bedem fest u Nikšiću Izvor: MONDO

Zvijezde festivala ce biti kultni beogradski sastavi Kanda Kodza i Nebojsa i Darkwood Dub. Osim njih, nastupiće hrvatski Fjodor. Na tvrdjavi ce autorski materijal predstaviti i plejada bendova iz Crne: Zoon Politikon, Marble, Off Duty, koji ce predstaviti svoja studijska izdanja, te Punkreas, Manitou i mnogi drugi. Za ovu godinu najavljeno je i ucesce DJ-eva koji ce svojim setovima zatvoriti obije noci festivala.

Muzički program će počinjati u 18 časova, a završavati tri sata iza ponoći. Ono što je karakteristično za Bedem fest je da ja u pitanju nekomercijalna manifestacija i ta tradicija će se održati i ove godine, pa će u skladu sa naslovom ovogodišnjeg izdanja “No Money, No Compromise” ulaz biti besplatan.

Ove godine će u okviru Bedem festa osim muzičkog biti sproveden i ekološki program u saradnji sa NVO “Ozon”. Očekuje da Bedem fest ove godine posjeti minimum tri hiljade ljudi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA