• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Utopia party u Budvi

"Utopia party" prestavlja veliku žurku, koja će biti odžana 18. avgusta, u Budvi, sa početkom u 12 časova.

 Utopia party u Budvi Izvor: MONDO

Utopija je zamisao o idealnom društvu. Međutim, grupa maldih se odlučila na idelanu zabavu, pod nazivom "Utopia party". More će učinite svoje, tako tvrde organizatori ove fešte.

"Ko dođe, neće se pokajati. Biće organizovana promocija pića, poput tuborga, jegera i red bulla po cijeni od jedan euro. Ulaznice su pet eura. Ovo je prilika da se svi crnogorski maturanti ili brucoši okupe na jednom mjestu", kaže nam Nikola Zirojević, jedan od organizatora.

Za dobar provod su zaduženi su dj Johnny bee b2b pho7on, dj Sophie i dj Seven b2b strah, a planirano je da žurka traje do 21 čas.

"Samo ponesite dobro rapsoloženje i vedrinu, za drugo ćemo se mi i avgust pobrinuti, mada svi koji dođu to će svakako i osjetiti. More čini svoje", jasan je Nikola.

Uz njega, za ideju su zaslužni Drago Milović, Nikola Božović, Vasko Kraljević, Milivoje Mušikić i Mitar Zec i Ognjen Vučinić. Ovi mladići su napravili nešto originalno, povezali čitavu generaciju na jednom mjestu.

"Družićemo se, upoznati jedni druge, jer logično je da ćemo se sjutra sresti na fakultetima, družiti... Ovo je ipak idealan način da se bolje upoznamo i dobro zabavimo. Svi crnogorski maturanti na jednom mjestu", objasnili su i još jednom pozvali sve zainteresovane.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu ili kontaktirajte organizatore na brojeve telefona 068 000 042 i 068 000 043 . Može i putem maila [email protected]. Vrelina ljetnjih festivala tek počinje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA