• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povodom Galeba

Srijeda 10.oktobar, CNP. 20:00. Ulaz - 7 eura

 Povodom Galeba Izvor: MONDO

U okviru Bijenala crnogorskog teatra autorskim projektom se u Selekciji plus predstavlja Pozorište mladih iz Novog Sada. Predstavu inspirisanu A.P. Čehovim je režirao Boris Liješević. Igraju Dejan Šarković, Dragan Zorić, Ervin Hadžimurtezić i drugi.

"Sve ono što nas podsjeća na Čehovljevog 'Galeba' postalo je materijal za ovu predstavu. Hvala glumcima koji su imali hrabrosti da se prepoznaju u Čehovljevim likovima, da podjele jedni sa drugima, a potom i sa publikom svoje strahove, nedostatke, zapitanosti, neostvarene želje, iskustva... i da budu spremni da se sa tim zaigraju. Da od toga prave svog Galeba, i da time postanu dio Čehovljevog." — zapisao je o predstavi reditelj Boris Liješević.

Režija i oblikovanje dokumentarnog materijala: Boris Liješević / Muzika: Aleksandar Kostić / Dramaturg: Branko Dimitrijević / Dizajn plakata i programske knjižice: mr Jelena Đurić / Fotografija za plakat: Miroslav Ružić / Fotografije: Branislav Lučić / Igraju: Dejan Šarković, Dragan Zorić, Ervin Hadžimurtezić, Ivan Đurić, Jelica Gligorin, Marija Mitrović, Neda Danilović, Saša latinović, Saša Stojković, Slavica Vučetić, Slobodan Ninković, Vera Hrćan Ostojić, Zoran Andrejin

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA