• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrovačka noć: Toni Cetinski i Milena Vučić

Petak 31. avgust, od 16:00 ispred hotela Palas. Gostuju Vanja Radovanović, Milena Vučić i Toni Cetinski

 Petrovačka noć: Toni Cetinski i Milena Vučić  Izvor: MONDO

Turistička organizacija opštine Budva organizovaće za kraj ovogodišnje glavne turističke sezone, najveću pučka feštu od ribe i vina - Petrovačku noć, koja će se održati u petak, 31. avgusta u ovom primorskom mjestu.

Ono na šta su navikli svi oni koji vole "Petrovačku noć", svakako jeste veliki koncert sa zvijezdama sa ex jugoslovenskih i naših prostora uz veličanstveni vatromet.

Ove godine na centralnoj bini, postvaljenoj ispred hotela "Palas” nastupiće crnogorski pop izvođači Vanja Radovanović (21h) i Milena Vučić (22h), a zvijezda večeri će biti hrvatska pop zvijezda Tony Cetinski (23.30h).

Petrovac će ovog avgusta biti centar dešavanja na budvanskoj rivijeri, osmišljen je veoma bogat program koji će početi u poslijepodnevnim časovima i trajati do kasno u noć uz očekivanje više hiljada posjetilaca, kako to biva svake godine.

Fešta počinje već u 16 časova tradicionalnim sportskim igrama, kada će se takmičari okušati u plivanju i vuči konopa na prostoru petrovačkog pristaništa.

Program će se nastaviti defileom budvanske gradske muzike, gradskim šetalištem, koja će nakon toga održati polučasovni koncert.

Svakako jedan od centralnih događaja dana biće i besplatna degustacija ribe, vina i piva duž šetališta uz obalu za šta je ove godine obezbijeđeno 500 litara piva, 800 litara vina, od čega 500 litara crnog i 300 litara bijelog i 500 kilograma ribe.

A uz dobro vino, ribu i te kako ide i dobar mediteranski zvuk, a za to će se pobrinuti klapa "Castel Nuovo" koja će imati svoj nastup na šetalištu ispred S.D. “Crvena komuna”. Pored toga, na platou ispred restorana “Fortuna” biće organizovana i pijaca za prodaju rukotvorina, suvenira i domaćih proizvoda u organizaciji udruženja žena iz Petrovca.

Ovako bogat program je zaista dovoljan razlog da svi oni koji žele dobar provod i zabavu, dođu u Petrovac 31.avgusta i zajedno sa nama uživaju u najvećoj fešti od ribe, vina i muzike u Crnoj Gori.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA