• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Summer Fest na Jazu

"Summer fest Budva 2012" biće održan od 3. do 5. avgusta na Jazu.

 Summer Fest na Jazu Izvor: MONDO

Tom prilikom organizatori su na današnjoj konferenciji za novinare dali konačan program festivala, cijene karata, mogućnosti korišćenja organizovanog festivalskog kampa, povoljnosti organizovanog festivalskog prevoza, kao i predstavili prateće kampanje "Reciklaža nije gnjavaža" i "Kad pijem ne vozim".

Prvog dana festivala planiran je nastup sastava: Nagual, Night Shift, Van Gogh, Hladno pivo i Nipplepeople.

Drugog dana nastupaju: Off Duty, S.A.R.S, Perro DefFormero, Partibrejkers, Riblja Čorba i The Beatshakers.

Trećeg, završnog dana program čine: Gomila Nesklada, WHO SEE, Kiki Lesendrić i Piloti, Orthodox Celts, Sunshine i na kraju Junior Jack.

Prema riječima direktora festivala Mihaila Tomanovića, cijene ulaznica za trodnevni program u pretprodaji koštaju 20 eura, trodnevna karta na dan festivala će koštati 25 eura, dok će jednodnevne karte će koštati 10 eura.

Oficijelna prodajna mjesta Festivala su: Turistička agencija Gallileo, Caffe bar Soul2Soul, Irish Pub Four Leperchauns, American pub Bogart, (Podgorica), Caffe bar Dell Boy (Nikšić), Turistička agencija Rams (Bijelo Polje), Caffe bar Majestic (Tivat), Turisticka agencija Vizin travel (Kotor), Pub Academia (Cetinje), Caffe bar Tron (Herceg Novi), Caffe Garden caffe i Plažni Bar Chill out (Budva), Café Living room (Bar).

Prateće kampanje Festivala su "Kad pijem ne vozim" koja se realizuje u saradnji sa Upravom Policije Crne Gore i Nikšićkom pivarom AD "Trebjesa", kao i "Reciklaža nije gnjavaža" koja se realizuje se u saradnji sa Agencijom za zaštitu životne sredine i Nikšićkom pivarom AD "Trebjesa".

"Lokacija koncertnog prostora – plaža Jaz, nalazi se 150 metara od plaže, površina koncertnog prostora je 25000 metara kvadratnih, površina bine je 350m2, a za posjetioce je uređen i festivalski kamp čija je lokacija neposredno iza koncertne lokacije", kazala je Milena Marović-Bogdanović, menadžer Opštine Budva i dodala da je ovakav festival značajan kako za Budvu kao turističku destinaciju, tako i za Crnu Goru uopšte.

Marović-Bogdanović je objasnila i da će kamp ispunjavati najmodernije bezbjedonosne standarde, kao i sadržaje koji su predviđeni za festivalske kampove: tuševi, umivaonici, hrana, piće, recepcija, internet i dnevne žurke.

Prevoz će biti organizovan po povoljnim cijenama iz: Budve, Podgorice, Nikšića, Bara, Bijelog Polja, Herceg Novog i Pljevalja.

Sponzori festivala su: Opština Budva, Prva Banka, Nikšićka pivara AD Trebjesa, Albona, Monteko i Ramel.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA