• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći festival After Beach Parties 2012.

Treći festival ’’After beach parties’’ trajaće od 16. jula do 14. avgusta na dvanaest lokacija duž crnogorskog primorja.

 Treći festival After Beach Parties 2012. Izvor: MONDO

Lokacije su izabrane na osnovu iskustva iz prethodnih godina. Ovi klubovi su prepoznati kod mlađih posjetilaca kao dobra mjesta za zabavu sa muzikom koja odgovara DJ konceptu festivala.

Žurke će se u popodnevnim satima održavati na lokacijama: Žalo (Herceg Novi), CopaCafana (Tivat), Almara Beach (Tivat), Marina St Matija (Kotor), Green Garden (Budva), San Trope (Budva), Q2 (Sutomore), Cuba Libre (Sutomore), SandBox (Ulcinj), D’Olcinijum (Ulcinj). Dodate su i dvije lokacije koje će ove godine premijerno ugostiti posjetioce i ljubitelje plažnih žurki, i to Tekila (Bečići) i Porto Mare (Kamenari).

Festival će i ove godine zadržati prepoznatiljivi koncept koji se sastoji od dva programska segmenta – Resident DJs i Special Guest DJs. U prvom segmentu će svakodnevno na svih 12 lokacija goste zabavljati domaće snage, koje su i prethodnih godina postali crnnogorski DJ brendovi poput: Mr Jools, Enjoyi, Cule, BeGood i ostali.

Prva imena festivalskog segmenta Special guest DJs su britanski hitmejkeri ’’Stereo MCs’’ koji će nastupiti 11. avgusta na Almari (Tivat) i Kings of tomorrow koji se vraća u Crnu Goru 25. jula, takođe na Almari.

Kao i prethodnih godina, žurke će biti besplatne za sve posjetioce.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA