• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dara Bubamara u Trokaderu

Subota 30. jun. diskoteka Trokadero, Budva

 Dara Bubamara u Trokaderu Izvor: MONDO

U budvanskoj diskoteci Trokadero, u subotu, 30. juna nastupa Dara Bubamara. Informacije i rezervacije: 069-069-086 od 14h do 20h ili na blagajni diskoteke.

Dara Bubamara je rođena 21.05.1976. god. u Novom Sadu. Već u osnovnoj školi pokazije interesovanje za pjevanje, glumu itd. Sa 11 god. kreće da se takmiči i pojavljuje na raznim muzičkim manifestacijama kao što je Muzički tobogan, gdje pjeva i imitira tada aktuelne i popularne ličnosti YU estrade.

U 14. godini ponovo učestvuje i pobjeđuje na manifestaciji "Najlepši glas Jugoslavije". U Novom Sadu se već uveliko pričalo o Darinom talentu i njenim glasovnim mogućnostima. U to vrijeme poznati novosadski bend "Dara Bubamara Show Band" je tražio pjevačicu, kad su čuli kako Dara pjeva shvatili su da im baš ona treba. Tako je počela njihova zajednička saradnja. Počeli su zajedno da nastupaju na terasama hotela i raznih klubova. U to vrijeme nastupali su na popularnim mjestima kao što su Avantura, Petrovaradinska tvrđava itd.

Kasnije je na red došao "Taš" u Beogradu, gdje bend ubrzo postaje sinonim za dobar provod. Toliko se pričalo o njima da je "Taš" ubrzo postao kultno mjesto; razervacija se morala tri dana unaprijed tražiti. Njihov tadašnji repertoar mnogo se razlikovao od svega što je tada bilo aktuelno u klubovima. U "Taš" su počeli da dolaze razni umjetnici i osobe iz show biznisa, tako da ste tada tamo mogli sresti: Olivera Mandića, Marinu Tucaković i Futu, Zlaju Timotića, Lepu Brenu, Dragana Brajovića...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA