• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela prodaja karata za "Refresh" festival

Ulaznice za najveći hepening elektronske muzike naći će se u pretprodaji od 15. juna, a cijena paketa za tri dana iznosiće 19 eura

 Počela prodaja karata za "Refresh" festival Izvor: MONDO

I ovogodišnje, šesto izdanje Refresh festivala, najveće manifestacije posvećene elektronskoj muzici u Crnoj Gori, održaće se u kotorskoj diskoteci Maksimus od 9. do 11. avgusta, a publika će imati priliku da uživa u setovima svjetski poznatih DJ-eva i producenata kao što su Tiga, Kristijan Varela, Marko Bejli, Nikola Fazano i Stiv Forest, saopštili su organizatori.

Ulaznice za najveći hepening posvećen elektronskoj muzici u Crnoj Gori naći će se u pretprodaji od 15. juna, a cijena paketa za tri dana iznosiće 19 eura. Ova akcija trajaće do 1. jula kada će se cijena ulaznice povećati na 25 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura i biće moguće kupiti ih samo tokom trajanja festivala na ulazu.

Ovogodišnji novitet je promo akcija prodaje karata namijenjena studentima i srednjoškolcima koja će trajati do 1. jula, a u okviru koje će oni koji se odluče za kupovinu trodnevnog kompleta ulaznica dobiti još jedan paket ulaznica gratis.

Ulaznice će moći da se kupe u Podgorici u "Super Maxiju" (info pult Delta City), u Baru u pabu "Living room" i u Kotoru u kafe baru "As".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA