• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Big Bud u klubu Lucky

Bend iz Sautemptona gostuje u podgoričkom klubu Lucky u subotu 10. marta. Koncert počinje u 22:00 časova.

 Big Bud u klubu Lucky Izvor: MONDO

Povodom proslave svog rođendana, Fluid Drum crew je priredio specijalno gostovanje u Lucky-ju. Ravno iz Southamptona dolazi Big Bud (Soundtrax), a ostatak lineupa čine Chevalier iz Tivta i Logical Dream duo iz Bara.

Cijena ulaznice: €3.00 do 23 | od 23h — €5.00
Informacije i rezervacije: 067-507-142 | 067-843-466

Big Bud, DJ, muzički producent, vlasnik Soundtrax recordsa

Od svog prvog izdanja 1994. do danas izdao je preko 100 pjesama, uključujući 6 albuma: Infinity & Infinity (1999), dupli album Late Night blues (2001), Producer (2002), (svi izdati za Good Looking) i Fear of Flying, takođe dupli album (2005, Soundtrax), a godinu dana poslije remix istog albuma. Connections (2009) i Kool Beans (2011). Singlove je objavljivao za Good Looking, Creative Source, Paradox Music, Nuphonic, Moving shadow, Basswerk, Interphase, Vibez i sada za Soundtrax.

Njegova muzika je okarakterisana kao deep & soulful, i inspirisana je sa 30 godina slušanja jazza, funka, soula i regea kao i posjećivanju jazz & funk žurki 80tih te velikih rejvova početkom 90tih. Tada je po prvi put čuo izlomljeni ritam jungla i odlučio da krene sa produkcijom.


Danas Big Bud ima svoju emisiju Soundtrax4life na radiju Bassdrive. Nastupao je u Holandiji, Francuskoj, Mađarskoj, Srbiji, Rusiji, Meksiku, Americi, Australiji, Japanu, Novom Zelandu itd šireći prepoznatljive vibracije. 10 godina je vlasnik Soundtrax-a i za njegovu izdavacku kucu su potpisali Blame, Klute, Noisia, Spectrasoul, Zero T, Beta 2, Kubiks, Lomax, Utah Jazz, Nookie i mnogi drugi. BIG BUD je nastupao do sada u 30ak zemalja širom svijeta šireći ljubav i SOUNdTRAX vajb predstavljajući tako muziku koju radi preko 17 godina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA