• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija prikupljanja hrane u Delta City-u

U srijedu, 15.februara, u Delta City-u, akcija prikupljanja hrane, kao pomoć ugroženima od nevremena.

 Akcija prikupljanja hrane u Delta City-u Izvor: MONDO

Crveni krst Crne Gore apelovao je da svi građani koji su u mogućnosti doniraju neku vrstu pomoći, kako bi se ublažile posljedice nevremena u Crnoj Gori. Zato smo odlučili da, poučeni ranijim sličnim akcijama (Banka hrane i tviteraši, a poslednja je bila u petak - bravo Damira i ostali ), organizujemo prikupljanje namirnica u šoping molu Delta City, od kojeg smo dobili svu potrebnu pomoć za organizaciju ove akcije.

Akcija će biti sprovedena u srijedu, 15.02. i trajaće čitavog radnog dana, od 10 do 22h. Namirnice koje želite donirati (bilo da ih donesete, bilo da ih kupite u Maxi-ju) možete ostaviti kod naših volontera u holu DC-a, lako ćete ih prepoznati :)

Preporučene namirnice: brašno, pirinač, tjestenina, mahunarke(pasulj i sočivo), ulje, mlijeko(pasterizovano i u prahu), šećer, so, supe(u kesici ili kockama), konzerve, slatkiši, kafa, čajevi, sokovi(npr. cedevita), a možda se sjetite još nečeg korisnog. Naravno, sredstva za ličnu higijenu i higijenu uopšte.

Zato dobri naši, pozivamo vas da se odazovete akciji, da u srijedu dođete do Delta City-ja i donirate bilo što od namirnica. Znajte da je i najmanja pomoć u ovakvim situacijama veoma značajna i da ima mnogo onih kojima je potrebna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA