• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Više od terapije u KIC-u

Četvrtak 9 februar od 20:00 časova. KIC Budo Tomović, Podgorica

 Više od terapije u KIC-u Izvor: MONDO

Predstava "Više od terapije" (Večernja scena) održava se u Sali Dodest-a u KIC-u Budo Tomović. Informacije i rezervacije: 020-665-087 | 020-665-085 (Gradsko pozorište, od 10h do 14h) i 020-664-237 (KIC Budo Tomović). Karte direktno možete kupiti na biletarnici KIC-a.

Ovaj komad na izrazito duhovit način bavi se istraživanjem pravila ponašanja u savremenim muško-ženskim odnosima. / Ova predstava se duhovito i satirično bavi modernim čovjekom i njegovom seksualnošću, nepodilazeći političkom establišmentu i društveno prihvatljivim normama. / Ovaj komad duboko komunicira sa pitanjima ljudske psihe i seksualnosti – otkrivajući niz likova, koji tražeći psihoterapeutsko izlječenje, zapravo se nalaze u tragikomičnim situacijama začaranog kruga u kome je i psihoterapeut jednako spreman da postane pacijent i traži pomoć za sebe.

Tekst: Christopher Durang / Režija: Alisa Stojanović / Igraju: Pavle Ilić, Maja Šarenac, Mladen Nelević, Ivona Čović Kostić, Branko Ilić i Dejan Đonović / Prevod: Olivera Đorđević

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA