• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRKELJIĆ DEKANICA MUZIČKE AKADEMIJE

Autor Anastasija Đonović Izvor RTCG

Za funkciju dekana Muzičke akademije Univerziteta Crne Gore imenovana je vanredna profesorica Akademije Tatjana Krkeljić, za mandatni period 2022 – 2025. godine, na sjednici Upravnog odbora UCG kojom je predsjedavala Rajka Glušica.

 krkeljić dekanica muzičke akademije Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Krkeljić je, kako se navodi na satju UCG, imenovana na predlog Vijeća i uz pozitivno mišljenje rektora UCG Vladimira Božovića.

"U dosadašnjem angažmanu bila je prodekan za međunarodnu saradnju na Muzičkoj akademiji na Cetinju, gdje predaje Istorijski razvoj duvačkih instrumenata, Metodiku nastave duvačkih instrumenata i Metodologiju naučnog rada", navodi se na sajtu.

Na sjednici su pokrenuti postupci za izbor dekana Fakulteta likovnih umjetnosti i direktora Instituta za biologiju mora.

Aktuelni čelnici ovih institucija, dekan Marko Marković i direktor Aleksandar Joksimović , na ovim pozicijama su od 17. aprila 2020. godine, kad im je počeo mandat za period 2020-2023.

Možda ce vas zanimati

Na sjednici UO UCG konstatovan je prestanak mandata članovima iz reda predstavnika studentata – Danilu Banoviću, Mileni Šekularac i Nikoli Rondoviću, dok su verifikovani mandati studenatu Danilu Banoviću i Tijani Đerić.

Predsjednica Glušica je poručila studentima da se nada da će ubrzo imenovati i trećeg člana jer imaju pravo da u Upravnom odboru Univerziteta Crne Gore imaju tri predstavnika.

Pored kadrovskih pitanja, na sjednici su razmatrane tačke iz redovnog domena poslovanja Univerziteta Crne Gore.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA