9. oktobar

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2024: Rak rizikuje svađu, Djevica je raspoložena za slavlje, a vi?

Autor Tamara Veličković

Pročitajte dnevni horoskop za 9. oktobar 2024. godine!

Izvor: Profimedia

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2024. godine savjetuje da triput mjerite, a jednom siječete tokom važnog razgovora sa partnerom. Ako niste u dugoj vezi, trebalo bi da budete oprezni, jer u novom odnosu možda nije sve onako kakvim se čini. Popodne pokušajte da odmorite, koliko god da vas misli "vuku" napolje, prijaće vam.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da u poslu danas najviše pažnje obratite na detalje, na stvari koje se čine sitnim i nebitnim, baš je tu moguće da se okliznete i napravite grešku! U ljubavi, javlja vam se neka osoba iz prošlosti i budi u vama emocije za koje ste mislili da odavno više ne postoje. Zdravlje vam je dobro, ali vam je potrebno više mira kako biste se fokusirali na ono što vam je zaista važno.

BLIZANCI

Posebno ste romantični i umiljati danas, a partnera to oduševljava! Očekujte da vam ugađa kao na početku veze, što vam oboje budi ljubav i strast. Na poslu vas očekuje sastanak sa vrlo neizvjesnim ishodom, pa odvojite 15 minuta nasamo da se dobro pripremite za njega. Zdravlje vam je dobro, ali je moguća glavobolja, naročito ako imate dioptriju. 

RAK

Danas su mogući konflikti, polje komunikacije vam nije baš najbolje, i pazite da vas emocije ne ponesu u smjeru u koji ne želite da odete! Neki porodični odnos vam je već neko vrijeme "trn u oku", ali morate da pokažete strpljenje i razumijevanje, čak i ako ga niste dobijali od te osobe. Bavite se više fizičkom aktivnošću, odlično će uticati na vašu energiju.

LAV

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2024. godine upozorava, imate veliku želju da potrošite neku svotu novca, da je bukvalno bacite niz vetar, ali nemojte to nikako danas da radite. Novčani horoskop vam nije dobar, i čak dan ili dva uzdržavanja vratiće vas na bolji zvezdani put kada su finansije u pitanju. Moguće je novo poznanstvo, ako niste u vezi, koje će u vama probuditi strast ali i sjećanje na neku prošlu vezu.

DJEVICA

Dnevni horoskop poručuje vam da duboko dišete i opustite se, previše razmišljate o potencijalnim problemima, od toga ne vidite sve lijepo što vam se dešava. Odvojite neko vrijeme da kažete sebi za šta ste zahvalni, i zbog čega ste ponosni i na sebe, i na drage ljude oko vas. Dobar je dan za proslave i okupljanja, pozovite prijatelje! 

VAGA

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2024. godine navodi da se u ljubavi nalazite u nebranom grožđu, odjednom se vaša situacija zakomplikovala i samo želite da izađete iz nje. Na poslu ste uspješni, ali imate utisak da vas to čime se bavite više ne ispunjava kao ranije. Zdravlje vam je dobro, mogući su manji problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA

Imate veliku želju da o nekom problemu, vjerovatno finansijske prirode, popričate sa partnerom, ali nije dobar trenutak za to. Ako možete, odložite za sjutra ukoliko situacija baš ne "gori". Polje komunikacije i razgovora nije vam baš blistavo, zbog čega bi trebalo da pazite i kako pričate sa kolegama. Ne želite da neka usputna opaska odjednom postane predmet rasprave! 

STRIJELAC

Ključna riječ danas je strpljenje, i to za ljude sa kojima inače lako pronalazite zajednički jezik - vaše granice biće stavljene na ozbiljan test! Partner ima porodični problem koji ga opterećuje, ali ćete mu biti podrška i oslonac kao što je on bio vama u teškim situacijama. Moguće je da ćete u večernjim časovima biti umorniji nego inače, pa odložite zakazano viđanje ili obaveze kako biste sebe stavili na prvo mesto. 

JARAC

Odličan dan za nove početke, ako imate ideju ili inicijativu vezanu za posao, odmah ih iznesite i uspijeh je zagarantovan! Moguće je da ćete dobiti priliku za bolju poziciju ili više odgovornosti. U ljubavi, zauzeti plove mirnim morem, dok je kod ljudi koji nisu u vezi moguć neobavezni flert. 

VODOLIJA

Danas budite otvoreni za promjene, za druge perspektive i mišljenja, dobićete novu svježinu u pogledu na svijet i probleme koji vas možda muče. Odličan savjet dobijate od osobe sa kojom inače nemate mnogo kontakta, a koja želi da se družite jer dijelite slične vrijednosti i interesovanja. Zdravlje vam je solidno, ali razmislite da li vam nedostaju vitamini potrebni za jesenju sezonu virusa.

RIBE

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2024. godine najavljuje da svi danas očekuju od vas da im pokažete šta bi i kako trebalo uraditi, od partnera, preko kolega pa sve do članova porodice. Ponekad vas obuzme nemir zbog toga što svi imaju velika očekivanja od vas, i na tom putu nekako "zagube" sopstvenu odgovornost. Ali učinite nešto lijepo za njih, i univerzum će vam to vratiti. Nije dobar dan za velike troškove, uzdržite se od šopinga!