Horoskop

SREĆNI DANI U AVGUSTU 2024. ZA SVAKI ZNAK HOROSKOPA: Saznajte kada da računate na "bonus"

Autor Vesna Kerkez

Astrologija otkriva najsrećnije dane u avgustu 2024. godine!

Image: 210377869, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no
Izvor: Profimedia

Avgust 2024. je poseban jer će određeni astrološki događaji imati dubok uticaj na sve znakove horoskopa. Sada je otkriveno koji dani su za vas najsrećniji i na kojim planovima ste u prednosti. Datum koji astrolozi nazivaju bonusom je 29. avgust 2024. i smatra se veoma povoljnim datumom. Na taj dan završava se retrogradni hod Merkura u Djevici i Lavu, zbog čega ćemo se osjećati oslobođeno i puni života. Iskoristite kraj mjeseca da se družite sa najmilijima i pravite planove za budućnost, jer je to veoma dobar period za manifestovanje. Evo koji dani su za vas najsrećniji u avgustu 2024:

OVAN

Srećni dani u avgustu 2024: 6. i 30.

Spremite se za puno strasti. Početak i kraj avgusta su izvanredni za romantična putovanja sa voljenom osobom. Budite otvoreni i izjavite svoja osjećanja jer možete da budete iznenađeni ljubavlju koju ćete dobiti.

BIK

Srećni dani u avgustu 2024: 5. i 31.

Venera, vaš vladar, biće u Djevici, zbog čega ćete se osjećati snažno i samopouzdano. Pošto je ovaj znak zemljani, kao i vi, dobićete mnoge beneficije u smislu novca, gdje Venera ima veliki uticaj. I na početku mjeseca i na kraju možete da očekujete iznenađujuće dobitke.

BLIZANCI

Srećni dani u avgustu 2024: 7. i 25.

Sedmi dan avgusta donosi vam veliko dostignuće. Možda se radi o projektu na kojem već dugo radite ili ćete ispuniti neki stariji san. U svakom slučaju, to je nešto što ste dugo čekali i niste mislili da će se ostvariti, pa će to biti veliko iznenađenje, a 25. avgusta dobićete novac.

RAK

Srećni datumi u avgustu 2024: 5. i 27.

Tranziti Venere ovog meseca favorizuju vaš ljubavni sektor i unose mnogo strasti u vaš život. Živjećete intenzivno svaki trenutak sa svojim partnerom i doživjećete mnogo sreće u vezi ili braku.

LAV

Srećni datumi u avgustu 2024: 19. i 30.

Sredina mjeseca je povoljna za partnerstva, ugovore i pregovore. Sunce (u Lavu) u kvadratu sa Uranom (u Biku) donosi vam izuzetno dobre vijesti za ljubav. Pretposljednji dan u mjesecu je dobar za zaradu.

DJEVICA

Srećni datumi u avgustu 2024: 5. i 15.

Venera stiže u vaš znak 5. avgusta i pomaže vam da gledate na ljubav drugim očima. Počinje izuzetno povoljan period za vašu vezu, a 15. avgusta Merkur napušta vaš znak. To će biti trenutak kada možete da otklonite određene finansijske blokade.

VAGA

Srećni datumi u avgustu 2024: 11. i 29.

Ovih dana imate veliku sreću sa novcem. Možete da pregovarate ili tražite povećanje plate. Možete da dobijete skupe poklone ili nasljedstva. Čak i na ljubavnom polju možete da očekujete sjajni dobitak.

ŠKORPIJA

Srećni datumi u avgustu 2024: 7. i 31.

Ljubav u vašem životu cvjetaće 7. avgusta 2024. Poslednji dan u mjesecu doneće iznenađujuće vijesti o poslu, a sve će ići u vašu korist.

STRIJELAC

Srećni datumi u avgustu 2024: 5. i 22.

Prvi dani ovog mjeseca su veoma povoljni za karijeru. Sada možete da iskoristite određene mogućnosti i popnete se na profesionalnu ljestvicu. Nemojte se plašiti da tražite svoja prava jer već 5. avgusta možete da potpišete važan ugovor.

JARAC

Srećni datumi u avgustu 2024: 9. i 18.

Ovi dani su korisni za odmor. Pošto ste imali naporan period, zvijezde vam nude mir. Možda ćete dobiti jasne znakove da je vrijeme da sebi date vremena da se opustite.

VODOLIJA

Srećni datumi u avgustu 2024: 11. i 16.

Početak mjeseca je izuzetno obećavajući u pogledu odnosa. Imaćete lijepe trenutke sa svojom porodicom ili sa prijateljima. A sa osobom koju volite, možda ćete živjeti trenutke iz snova. Slušajte svoje srce.

RIBE

Srećni datumi u avgustu 2024: 16. i 20.

U drugom dijelu meseca imaćete puno sreće na profesionalnom polju. Dobićete dobre vijesti vezane za posao. To može da znači ili više novca ili više slobode. Dobićete priliku da se slobodno izrazite.