Horoskop

"EMOCIONALNI POTRES" za 3 horoskoposka znaka u avgustu 2024: Sve se mijenja u ljubavnim odnosima

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa mogu da dožive drastične promjene u ljubavnom životu u avgustu 2024. godine!

Izvor: Profimedia

Mjesečni horoskop za avgust 2024. godine donosi veliku prekretnicu mnogim znacima horoskopa, a uticaj Plutona biće nemilosrdan prema pojedinima. Ova planeta želi dublje da pogleda romantične živote nekoliko znakova. Pun Mjesec 18. avgusta 2024. u Vodoliji je epicentar strasti i ozbiljnih drama, jer nas pored konjunkcije Mjeseca i Plutona čeka i opozicija Venere i Saturna - neka vrsta suočavanja u odnosima ili ozbiljne tenzije. Evo na koga će se najviše odraziti:

LAV

Vaš horoskopski znak je u epicentru događaja - Pun Mjesec će nastupiti u sektoru braka i veza, a u njemu će učestvovati Pluton. A ova planeta u astrologiji daje ozbiljan emocionalni i mentalni stres, pa se spremite da doživite nešto što može da bude potpuna transformacija. U vaš život može uđe osoba koja je već uticala na vas, a neki od njenih postupaka mogu da vas navedu da potpuno preispitate tok vaše romanse.

Sjetite se šta je počelo u vašem životu 7. ili 8. februara - tada se na nebu formirao aspekt trougla između Venere, Plutona i Marsa. Ako ste svih ovih šest mjeseci bili dio trougla i birali između dva partnera, onda ćete sada morati da donesete glavnu odluku. Ne plašite se, samo slušajte svoju intuiciju.

VAGA

Pluton je tu da promijeni vaš ljubavni život - Pun Mjesec u Vodoliji javlja se u vašem sektoru romantike i sreće. Možete da saznate nešto što se tiče vašeg partnera, a takođe i odlučite o daljem razvoju zapleta. Na primjer, vjerovatno je vrijeme da se odnos podigne na viši nivo i to bi moglo da se dogodi zbog trudnoće.

Međutim, slobodne Vage ili čak Vage u braku mogu da imaju želju da promijene nešto u ljubavi. Čini se da ste i sami spremni da uđete u potpuno jedinstvenu vezu. Venera u opoziciji sa Saturnom u vrijeme punog Meseca može da stavi akcenat na vaše zdravlje - shvatićete da ljubav i osoba pored vas mogu da utiču na vaše stanje. A da bi život bio kvalitetniji, vjerovatno ćete morati da promijenite partnera.

RIBE

Pun Mjesec se dešava u vašoj kući tajni i prošlosti, sa velikim potresom u vašem znaku i kući veza u vrijeme događaja. Riječ je o opoziciji Saturna i Venere, što jasno utiče na vašu osu romantike i veza. Vjerovatno ćete imati sastanak sa osobom koja će vam reći nešto što će vas dirnuti i ukazati na neke vaše lične greške u ljubavi.

Na primjer, možete da razgovarate sa psihologom i dublje upoznate svoju svijest i podsvijest. Takođe možete da upoznate nekoga ko će vam u velikoj mjeri podići samopoštovanje. Međutim, sukob nećete moći da izbjegnete tokom punog Mjeseca. Važno je da budete iskreni, na taj način možete da postignete uspjeh.