Horoskop

Pet znakova dobijaju ljubavni poziv iz prošlosti: "Flešbek" u avgustu 2024. je mamac, može da vas prevari

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva koje znake horoskopa na ljubavnom polju čeka povratak u prošlost u avgustu 2024. godine!

Image: 210377869, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no
Izvor: Profimedia

Počeo je avgust, a mjesečni horoskop donosi broja iznenađenja. Ipak, konjukcija Venere i Merkur od 7. do 9. avgusta 2024. godine predstavljaće "flešbek" za pojedine znakove horoskopa. Drugim riječima, čeka ih povrtak u davna vremena i komunikacija sa osobom koja ima je nekada bila bliska.

Venera simbolizuje naše ljubavne veze i simpatije, Merkur simbolizuje razgovore, pisma i pozive, ali retro faza sugeriše da će se neki razgovori činiti znatno drugačijima. Zato analizirajte da li vam neko piše ili zove, nudi sastanak ili "baci" mamac za viđanje jer će situacija postati izraženija tek 7-9. avgusta. Postoji nekoliko znakova kojima će astro događaj doneti posebno značenje, jer su Venera i Merkur planete koje za njih upravljaju odnosima. Evo o kome je riječ:

DJEVICA

Merkur je odgovoran za vaš znak, zbog čega postoji mogućnost da dobijete želju da ponovo razgovarate sa osobom iz prošlosti. Takođe je vjerovatno da će vam se javiti osoba sa kojom ste ranije komunicirali i da će vam otkriti da može da reši neko važno pitanje o kom ste razmišljali 1. avgusta 2024. godine.

VAGA

Vaš vladar se povezuje sa retrogradnim Merkurom u sektoru tajni. Očekujte pozive od bivšeg ili ćete biti glavni akter tajnog putovanja. Takođe je vjerovatno da ćete željeti da špijunirate svog bivšeg na društvenim mrežama.

OVAN

Vladar vašeg partnerskog sektora povezuje retrogradni Merkur u vašem radnom sektoru, tako da možete ponovo da "zapalite" svoju kancelarijsku romansu. Osim toga, može da se desi da vaš partner ima problem za koji ćete mu pomoći da ga riješi.

BIK

Retrogradni Merkur se povezuje sa vašim vladarom u ljubavnom sektoru. Možete da počnete da komunicirate sa svojim bivšim partnerom ili će vas on sam kontaktirati. Možda biste čak razmislili da ponovo pokrenete ovu romansu.

BLIZANCI

Vaš retrogradni vladar Merkur se povezuje sa Venerom. Drugim riječima, vjerovatno će vaša bivša strast ponovo doći u vaš dom ili ćete se možda vidjeti na porodičnom događaju.

Tagovi