Horoskop

5 znakova horoskopa pod zaštitom u avgustu 2024: Ne plašite se, retrogradni Merkur ništa ne mijenja

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa su pod zaštitom od retrogradnog Merkura u avgustu 2024. godine.

Image: 210377869, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no
Izvor: Profimedia

Tokom retrogradnog Merkura, koji nas očekuje od 5. do 28. avgusta 2024. godine, astrolozi toplo preporučuju da budete oprezni i da ne pravite nepotrebne poteze. Potpisivanje važnih dokumenata i donošenje bilo kakvih odluka najbolje je odložiti jer haos koji vlada u ovom periodu očigledno neće donijeti ništa dobro. Ipak, ispostavlja se da takav oprez nije potreban svima. Prema astrolozima, neki predstavnici horoskopa ne treba da se plaše trikova i zamki retrogradnog Merkura, kao i neprijatnih posledica koje izaziva. Evo o kome je riječ:

BIK

Bićete smireni, razumni i strpljivi, a sve zahvaljujući činjenici da maestralno ostajete mirni čak i u onim slučajevima kada je, čini se, sve potpuno osuđeno na propast. Trudite se da ne podlegnete melanholiji i održite harmoniju u sebi, čak i u najtežim situacijama. Zato imate sve šanse da preživite retrogradni Merkur bez gubljenja živaca.

DJEVICA

Imate dvostruku, a možda čak i trostruku sreću jer je vaš zaštitnik Merkur. Čini se da bi njegov uticaj na vas trebalo da se odrazi posebnom snagom, ali ne, ovdje su stvari drugačije. Imate samopouzdanje u najtežim danima. Zahvaljujući svom analitičkom načinu razmišljanja, uspijevate da brzo i jasno pronađete rešenja za nove probleme i držite svoje emocije pod kontrolom.

ŠKORPIJA

Vašoj intuiciji mogu samo da zavide. Znate da primetite tragove sudbine i da pratite svoje srce, što vam omogućava da ostanete u harmoniji sa sobom i ne ulazite u sukobe sa drugima. Zato retrogradni Merkur za vas nije tako strašan događaj. Sposobnost da se brzo prilagodite promjenama i izbegnete prepreke, pomaže vam da ne brinete o tome šta se dešava i da ostanete vjerni sebi.

JARAC

Glavna garancija vašeg uspjeha u bilo kom poslu je smirenost. Na trudu i racionalnosti drugi mogu samo da vam zavide, a svako treba da nauči sposobnost da čvrsto stoji na nogama i pokazuje svoje ambicije. Ponekad izgledate previše direktno i pedantno, ali sve to vam omogućava da se ne plašite poteškoća i preuzmete odgovornost čak i u najtežim danima retrogradnog Merkura.

VODOLIJA

Vi ste jedan od rijetkih znakova Zodijaka koji se uvijek oslanja samo na sopstvenu snagu i znate da trezveno procijenite šta se dešava oko vas. Svjesni ste da treba da se prilagodite raznim preokretima sudbine. Uprkos činjenici da vas s vremena na vrijeme stres ipak nadvlada, trudite se da ne pokrenete nepromišljene poteze i sigurno nećete dozvoliti da vas bilo kakve svakodnevne nevolje izlude.

Tagovi