Horoskop

3 najsrećnija znaka u avgustu 2024: Samo njima retrogradni Merkur ide u korist, pojaviće se ključne osobe!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa su najsrećniji u avgustu 2024. godine!

Izvor: Profimedia

Mjesečni horoskop za avgust 2024. godine biće prekretnica u životima mnogih znakova horoskopa. Donijeće najvažnije astrološke događaje zbog kojih su astrolozi podijelili savjete jer nas u septembru čeka turbulentan period. Ipak, pojedini znaci Zodijaka imaće najviše sreće u avgustu 2024. godine. Evo o kome je riječ:

OVAN

Brzo i bez sumnje žurićete ka svojim snovima. Mnogi mogu da vam zavide na energiji i samopouzdanju, ali to ne znači da će moći da utiču na vas. Ovog ljeta, neki od vas su možda osjetili pad ljubavi prema sebi i nedostatak podrške drugih. Obično vam to ne smeta toliko, ali sada ste zainatili i odlučili da živite baš onako kako želite. U avgustu 2024. će vam sudbina podariti susret sa sudbonosnom osobom koja će vas oduševiti željom da ponovo požurite napred i ostvarite svoje planove.

BIK

Vi ste Venerin miljenik, a to znači da nikada nećete odustati od sreće. Možda ste poslednjih šest mjeseci morali da se oslanjate samo na sebe. U avgustu 2024. uspijevate da uspostavite ravnotežu. Čak i ako ste se ulenjili, moraćete da krenete naprijed i ostvarite svoje ciljeve. Čak ni retrogradni Merkur neće uspjeti da vas poremeti. Pokušajte da vratite svoju rutinu i počnite sa jasnim planom. Zvijezde će vam dati snagu, pa vjerujte u sebe.

RIBE

Bićete veoma srećni što će imati dobre ljude u avgustu 2024. Ovo će se odnositi na kolege, prijatelje, pa čak i partnere. Kao što znate, definitivno nećete moći da sjedite kod kuće, pa vas horoskop savjetuje da ostatak ljeta provedete aktivno. Šetajte, družite se i ne ignorišite društvene događaje. Energija će doći iz komunikacije. Obratite pažnju na predstavnike elemenata vode i zemlje, oni mogu da vam donesu puno sreće.