Horoskop

PREOKRETI U VEZAMA, TAJNE ROMANSE I NOVI POČETAK: Važan događaj mijenja sve u ljubavi, strast postaje glavna!

Izvor mondo.rs

Astrologija otkriva šta donosi opozicija Venere i Plutona od 12. do 14. jula 2024. godine!

Image: 210377869, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no
Izvor: Profimedia

Opsesivno "ljepljenje" za predmet pažnje, pozicija "voliti - patiti", "ponekad to želim", "ponekad mrzim" - sve ovo opisuje ogromnu tenziju aspekta Pluton-Venera, koji se formira na nebu od 12. do 14. jula 2024. godine.

Venera je planeta harmonije i ravnoteže, jasnih i ravnopravnih odnosa, a Pluton je odgovoran za prinudu, naprezanje i maniju. Ovaj aspekt će mnogim znacima horoskopa dati priliku da se umiješaju u bolnu vezu koja cijedi "sav sok". Ipak, s druge strane, ovaj isti aspekt često uključuje snažnu se*sualnu privlačnost, što može da dovede do uzavrelih strasti i odnosa koji se zasnivaju na psihičkom prianjanju.

Venera i Pluton - sudbonosni susret ženstvenosti i muževnosti

Ako ste u životu sreli ljude koji odaju utisak klasične ženstvenosti ili muževnosti, onda je upravo za takva poznanstva zaslužna opozicija Plutona i Venere. Kada se muškarac i žena sretnu, oni grade međusobne odnose, a opozicija Plutona i Venere često donosi onu vrstu romantike koja spaja ženstvenost i muževnost. Ovo je prilika da pogledate osobu suprotnog pola kroz prizmu svog dubokog razumijevanja njene ličnosti. Šta je za vas slika pravog partnera? Ko je za tebe ta božanska srodna duša? Postoji šansa da se takva osoba sretne od 12. do 14. jula 2024. godine!

Obično se takvi sastanci razlikuju po intenzitetu emocija, ljubomore i želje, tako da postoji šansa, zahvaljujući opoziciji Plutona i Venere, da sami razumijete svoje emocionalne potrebe. Često je u vezama neko u jakoj poziciji, a neko u slaboj. Jedna osoba dozvoljava sebi da bude voljena i bliska, dok je druga u zahtjevu da prihvati resurse, pažnju i brigu sa pozicije onoga koji traži. Opozicija Plutona i Venere može da donese pravi pritisak na ljubav.

Ovakva priča može da donese gubitak vas samih, ali će s druge strane pokazati koji obrazac u vezi morate da promijenite. Pluton je planeta transformacije i promjene, ponovnog rođenja. Kroz intenzivna ljubavna iskustva možete da dođete do samopoštovanja, a promjena će najpre početi od vas samih.