• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

2 ZNAKA HOROSKOPA NA NAJVEĆEM UDARU U DECEMBRU 2023! Pred kraj godine nek se PRIPAZE - ruski astrolog im savjetuje JEDNO

Autor Teodora Boškovski

Ruski atrolog Pavel Globa otkriva kome se sreća neće osmjehnuti tokom decembra 2023. godine!

 Horoskop za decembar 2023 Izvor: YouTube/Аргументы недели Крым

Još jedan mjesec je pred nama i polako smo spremni za ulazak u novu godinu. Kada je astrologija u pitanju ko bi trebalo da obrati najviše pažnje u decembru? U pomoć priskače popularni ruski astrolog Pavel Globa koji upozorava dva znaka horoskopa da se posebno pripaze tokom decembra 2023. godine!

Ova znaka Zodijaka očekuje nepovoljan period, jednostavno, sreća neće biti na njihovoj strani. Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvezde sve donose!

Blizanci

U decembru koji nam nadolazi Blizancima će se na poslovnom polju pružiti mogućnsot da ostavre svoje ciljeve i planove. Međutim, moraju da budu veoma opezni, u suprotnom, mogli bi da prođu kao "bosi po trnju". Zvijezde im savjetuju da se previše ne rasipaju jer neće ništa postići, bolje se fokusirajte na jedno. Nek se klone lažnih obećanja i ne vjeruju svakom poslovnom obećanju. Svako se trudi da izvuče najbolju korist za sebe. Međutim, ljubavni život im je u usponu. Biće obilježen prelijepim trenucima i dobrim prilikama. Usamljeni Blizanci konačno će da upoznaju svoju srodnu dušu.

Vodolija

Kraj 2023. godine Vodolijama donosi neku naplatu dugova. Na vrijeme se pripremite kako ne biste bili pod pritiskom. Mukama tu nije kraj... Mogući su dodatni pritisci na poslu, zakasneli rokovi, jurnjava sa vremenom. Moraćete više da date energije na radnom mjestu kako biste završili pređašnje projekte.

Savjet ruskog astrologa Pavela Globe je da sve važne stvari odložite jer vam u decembru zvijezde neće biti naklonjene, te da je idelna prilika da laganim tempom završavate svoje obaveze.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA