Region

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE IZBO ZDRAVSTVENOG RADNIKA U LESKOVCU! Završio smjenu u bolnici, pa ga pretukli iz čista mira

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Šesnaestogodišnji dječak uhapšen je zbog pokušaja ubistva.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Bojana Zimonjić Jelisavac

L. P. (23) iz Leskovca, tehničar u bolnici i zdravstveni radnik, izboden je u nedjelju uveče kada se vraćao sa posla iz smjene u Kovid bolnici. Prema potvrdama porodice, njega su presrela u Svetoilijskoj ulici u blizini "Zlatnog traga“, dva mladića. Jedan od njih ga je iz čista mira udario, a drugi ubo nožem.

Šesnaestogodišnji dječak uhapšen je zbog pokušaja ubistva, a protiv njegovog vršnjaka biće podnjeta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično djelo učestvovanje u tuči.

 "Šesnaestogodišnjak se sumnjiči da je noćas ubo nožem u stomak dvadesettrogodišnjeg sugrađanina, dok ga je njegov vršnjak udario pijesnicom u glavu, nakon što su se na ulici verbalno sukobili sa njim", navodi se u policijskom saopštenju.

"Mladić se osjeća dobro. Operisan je. Zadobio je ubode nožem u predelu ispod pupka. Mogu da kažem da je imao sreće jer ubod nije zahvatio bešiku. Bitno je da se on oporavlja i da nije životno ugrožen", ističe direktor Opšte bolnice u ovom gradu Nebojša Dimitrijević.

Kako navode njegove kolege, L. P. je tih i povučen, "dijete bez problema" kako kažu, te je sve zapanjila vijest da je ovako nešto baš njemu moglo da se desi. Incident se dogodio nakon 21 čas.

Tagovi