Region

ŠOK NA SRPSKOJ TV! Potpuno gola djevojka u emisiji! Prizor šokirao gledaoce - "Kako vas nije sramota?!" (VIDEO 18+)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ako ste mislili da ste u okviru domaćeg i regionalnog TV programa uspjeli baš sve da vidite, evo prilike da vas jedna emisija razuvjeri u to...

Izvor: YouTube/Printscreen/Red Tv

Nakon brojnih eksplicitnih scena iz rijalitija, gdje često slušamo vrijeđanje, svađe, gledamo tuče i u nekim slučajevima - i pravljenje beba, ova emisija će vjerovatno ipak uspjeti da vas šokira.

U pitanju je emisija "Pitam za druga" koja se emituje na "Red" televiziji, i ako niste čuli za ovaj šou koji vode muškarci i uglavnom komentarišu popularne klipove, to je vjerovatno i razlog što su imali potrebu da ubace nesvakidašnju stvar u jednu epizodu kako bi privukli pažnju - GOLU djevojku.

I kada kažemo "golu", u potpunosti mislimo tako. Na ekranima gledalaca se u jednom trenutku pored dvojice voditelja pojavila takozvana "gola sekretarica", kako su je oslovili u emisiji. Djevojka "kao od majke rođena" je prikazana u prvom planu kako naslonjena na stakleni sto "telefonira", a njena tačna uloga, osim da bude gola, nije baš najjasnija.

Kako bi iole cenzurisali golotinju, ako se to tako može nazvati, pomenutoj djevojci su prekrivene bradavice, dok joj je na preponama takođe bio zalijepljen "prekrivač".

Naime, neimenovana djevojka koju su nazvali "sekretarica" šetala je kroz kadar skroz gola. I kao da to nije bilo dovoljno, djevojka je u jednom trenutku počela da se uvija oko telefonske slušalice, pa i da sjedi na krevetu između dvojice voditelja, ali i na staklenom stolu koji se nalazio u kadru.

"Gola žena šeta studiom??? Ja sam šokirana... Šta sve nećemo vidjeti... Pretjerali ste, fuj ", "Koliko bolestan način za podizanje rejtinga, sramota. A, da, za bolje i niste", samo su neki od negativnih komentara koje su gledaoci ostavili ispod klipa emisije na Jutjubu.

Gola devojka u emisiji
Izvor: YouTube/Red TV

Tagovi