Region

POZNATO STANJE BEBE KOJA JE BRUTALNO PREBIJENA U BEOGRADU: Ima mnogobrojne prelome kostiju - oglasila se bolnica!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Nastavlja se dalje liječenje bebe u Beogradu.

Izvor: Shutterstock/M.Moira/Kurir/Ana Paunković

Beba stara deset mjeseci pretučena je 4. novembra u kući na Karaburmi u Beogradu. Iz Univerzitetske dječje klinike u Tiršovoj naglašavaju da beba ima mnogobrojne prelome kostiju, ali da je u stabilnom stanju.

"Dijete starosti deset mjeseci stabilnog je opšteg stanja i van životne opasnosti. Nema povrede glave i unutrašnjih organa, ali ima mnogobrojne prelome kostiju koji za sada ne zahtijevaju hiruršku intervenciju. Nastavlja se dalje liječenje u Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj", saopštili su iz ove ustanove.

 Da podsjetimo, Rašid B. iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao sina svoje vanbračne supruge.

Kako je ranije javljeno, bebi, koja je sa teškim povredama zbrinuta u bolnici, polomljene su obije ruke i noge.

"U Univerzitetsku dječiju kliniku u Tiršovoj 5. novembra doveden je u pratnji majke i očuha dječak koji nema još ni godinu dana. Poslije pregleda, lekari su mu konstatovali prelom nadlaktice, obe ramene kosti, lijeve butne kosti i obije potkoljenice. Odmah su pozvali policiju, jer je beba imala teške tjelesne povrede", otkrio je izvor.

Prema njegovim riječima, istražitelji sumnjaju da je beba bila žrtva nasilja i pre brutalnog prebijanja koje se dogodilo prethodne nedjelje.

 Rašid B. je negirao da je zlostavljao dijete, a njegova sestra i komšije tvrde da je beba bila žrtva majke koja ju je pretukla.

Istraga je u toku, a nadležni će utvrditi kako su djetetu tačno nanesene teške povrede, te u skladu sa tim pokrenuti krivičnu prijavu.

Tagovi