Region

ŠOK-OBRT! KOMŠIJE TVRDE DA JE BEBU PRETUKLA MAJKA: "Nije otišla ni da je vidi u bolnicu, a sad je NESTALA" (FOTO, VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Rodbina i komšje tvrde da je osumnjičeni očuh našao malaksalo dijete i da ga je odveo u bolnicu.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Rašid B. je uhapšen pod sumnjom da je tukao bebu i tom prilikom joj naneo teške tjelesne povrede. Međutim, njegova sestra i komšije tvrde da kaže da on nije kriv, i da je dijete navodno pretukla majka.

 "Moj brat nije tukao to dijete! Tog dana je došao iz noćne smjene i legao da spava, a kada se probudio vidio je dijete koje je malaksalo i pitao je Sandru šta je sa detetom i ona je rekla da ne zna. Uzeo je dijete i odveo ga u bolnicu. Poslije toga je uhapšen, a sada mu je određen i pritvor", ističe sestra osumnjičenog.

Kako navode komšije, koje žive u blizini kuće u kojoj se dogodilo nasilje u porodici, vjeruju da je zapravo majka tukla svoje dijete, a ne uhapšeni očuh.

"Ona je ostavila svoje četvoro djece i povela bebu. On je radio dva posla kako bi ih prehranio, sve je to ona uradila i namestila njemu", naglašavaju komšije i dodaju da je "ona je tukla i drugu decu po komšiluku".

"Sada je nestala i niko ne zna gdje je. Takođe, ona nije otišla ni da vidi kako je njeno dijete, briga je za njega", tvrde komšije.

Sestra i zet Rašida B. navode da će učiniti sve da dokažu njegovu nevinost.

Uhapšeni Rašid B. radi dva posla - na građevini i u GSP.

(

Tagovi