Region

"VIDIO SAM DA JE KRVAVA TEK KADA SAM UPALIO SVIJETLO" Saslušan očuh koji je bebi polomio ruke i noge

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

R. B. izjavio da nije nikada udario dijete i da mu je kobne večeri samo dao cuclu jer je plakao.

Mesto gde je živeo očuh koji je prebio dete
Izvor: Kurir/Ana Paunković

R. B. koji je uhapšen zbog sumnje da je 4. novembra u kući u Beogradu pretukao sina svoje vanbračne supruge koji još nema ni godinu dana, na saslušanju je, kako se saznaje, izjavio da nije nikada udario dijete i da mu je kobne večeri samo dao cuclu jer je plakao.

On je izjavio da je bebu ljuljao u nosiljci i da nije ni primijetio da je krvavo dok majka djeteta nije upalila svijetlo.

"Ja dijete nisam ni pipnuo, nisam ga udario niti gurnuo i ne mogu da objasnim odakle ove povrede djetetu" rekao je navodno na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu očuh osumnjičen za nasilje u porodici, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Kako se saznaje, on je rekao i da je majku dječaka upoznao preko Fejsbuka i da su počeli ubrzo da žive zajedno.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

"Beba je, prema njegovim tvrdnjama ostala da živi sa ocem a onda su posle mjesec dana otišli po njega i doveli ga na Karaburmu" kaže izvor blizak istrazi. Tokom saslušanja, R. B. je navodno tvrdio da toga dana nije bio kod kuće do večeri, jer je radio na građevini kao i da ga je njegova nevjenčana supruga cio dan bila sa djetetom.

"Ne znam zašto bebu nije odmah odvela kod lekara, ja joj nisam branio" rekao je navodno on. Dječak je, podsjetimo, u Univerzitetsku dječiju kliniku doveden tek sjutradan, a ljekari su konstatovali prelome obije ruke i noge.

Tagovi