Region

NAZDRAVLJAO, PA NAM ZALEDIO KRV U ŽILAMA: Džonić postavio jezivo pitanje dok se još NIJE ZNALO da su Đokići ubijeni

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Potraga za porodicom Đokić još je trajala kada je Goran Džonić, osumnjičen za njihovo ubistvo, pio rakiju pa prosipao "za njihovu dušu".

Izvor: Kurir/marko smiljanić/Facebook/Privatna arhiva

Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo porodice Đokić, navodno je uznemirio komšije čudnim ponašanjem dok je potraga za njima još uvek trajala. 

 Džonić je, kako kažu mještani, popio rakiju s komšijama a onda pitao jezivu stvar, iako su se Goran, Gordana i Lidija u tom trenutku još uvijek vodili kao nestali, nije bilo potvrđeno da su ubijeni.

"Je l' se odsipa malo iz čašice ako su mrtvi", pitao je Džonić navodno komšiju s kojim je pio rakiju.

Potraga je u tom trenutku još uvijek tragala, i spaljena tijela ubijene porodice iz Aleksinca pronađena su tek nekoliko dana kasnije.

"Mnogo mi je bio sumnjiv tih dana, dok su se Đokići vodili kao nestali. Stalno je gurao ruke u džepove, djelovao je nekako nervozno. Ode kući, pa se vrati kod Đokića, pa opet ode kući pa se vrati. Stalno je ponavljao, što ih nema, što ih nema, nemoguće je da su negdje otišli. Jedan mu je komšija sipao rakiju u čašicu, on je otpio malo pa pitao da li se odsipa ako su mrtvi, pa je odsuo malo rakije iz čašice na zemlju i popio je. To tada nikom nije bilo nešto posebno čudno, iako se o sudbini Đokića još ništa nije znalo. Ali kad je uhapšen, sve je postalo jasno", kaže komšinica iz sela.

Džonić je navodno i na saslušanju bio čudan. Najpre je psovao pa se smijao, a onda progovorio o pištolju i "tajnom" mobilnom telefonu. 

Ovo je mjesto gdje su pronađeni Đokići.

A pogledajte i ekskluzivni snimak Džonića na njihovoj sahrani!

Ovako su se porodica, prijatelji i mještani oprostili od ubijenih Đokića.

Tagovi