Region

OVO SU DŽONIĆEVI SINOVI KOJI SE SUMNJIČE DA SU UMIJEŠANI U UBISTVO ĐOKIĆA: Jedan je vojnik, kod njega je pronađen novac!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Sinovi Gorana Džonića, M. Dž. i S. Dž. su kao i njihov otac privedeni zbog sumnje da imaju veze sa ubistvom porodice Đokić, Gorana, Gordane i Lidije. Njima je, kao i Goranu, predložen pritvor u trajanju od 30 dana.

Izvor: Facebook/privatna arhiva

S. Dž., jedan od dvojice sinova Gorana Džonića, je vojnik, a M. Dž. je, kao što je to bio i njegov otac, zaposlen kao vatrogasac.

Goran Džonić u toku prvog saslušanja navodno probao da svoje sinove okrivi za monstruozni zločin. Tada su oba Goranova sina ispitani i obojica su prošli poligrafsko testiranje, nakon čega su pušteni na slobodu.

Izvor: Facebook/privatna arhiva

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donjelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih G.Dž., S.Dž. i M.Dž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo iz člana 114 stava 1 tačke 11 Krivičnog zakonika, saopštilo je tužilastvo u Nišu.

U dvorištu S. Dž. je, podsjećamo, pronađeno više od 40.000 eura koji su bili zakopani u zemlju. Ostatak novca otkriven je u usisivaču okrivljenog Gorana Džonića.

Izvor: Facebook/privatna arhiva

Uhapšeni Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i kćerke Lidije, u policiji je navodno priznao da je učestvovao u ovom zločinu.

 Džonić, koji je bio i na sahrani i "ponašao se čudno", rekao je da je duži vremenski period pripremao likvidaciju svog bliskog rođaka i da je obezbijedio oružje, pištolj s prigušivačem koji je pronađen nakon njegovog priznanja. Rupa u šipražju u ataru sela Moravac ranije je bila pripremljena. U noći između 26. i 27. septembra, u njoj su zapaljena tijela oca, majke i kćerke, a potom prekrivena granama i otpadom.

Ovako je izgledala sahrana porodice Đokić:

Tagovi