Region

SLUČAJ UBIJENE PORODICE ĐOKIĆ: Ovo je sin Gorana Džonića, vatrogasac i policija ga jeispitala za trostruko ub

Autor Lidija Roganović Izvor Kurir

Nakon fimske akcije hapšenja četvorice muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić iz Aleksinca policiji je izjavu dao i M. Dž., sin Gorana Džonića koji je osumnjičen za trostruko ubistvo.

Izvor: Kurir/Marko Smiljković

Sin Gorana Džonića živi u naselju Pantelej u Nišu i vatrogasac je kao i njegov otac, piše Objektiv. Drugi sin radi u vojsci.

Izvor: Screenshot Facebook

Politika: Džonić priznao ubistvo Đokića

Osumnjičeni Goran Džonić priznao je na saslušanjuju da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca i da je u dugom vremenskom periodu pripremao likvidaciju svog bliskog rođaka Gorana Đokića, piše list Politika.

Kako je naveo ovaj list, Džonić je ispričao da je tokom tih priprema obezbijedio oružje - pištolj sa prigušivačem, koji je poslije njegovog priznanja juče nađen. Pozivajući se na svoja saznanja, list navodi da je poslije hapšenja tri osobe, o čemu je govorio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, uhapšena još jedna. Medju uhapšenima su dva brata od ranije poznata policiji po krivičnim djelima, bivši pripadnik MUP-a koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca, a za četvrtog se navodi da je iz okoline Aleksinca. Beta

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Osumnjičeni Goran Džonić u izjavi koju je dao u policiji upro je prstom i u sina, a juče su privedena i još četvorica muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić.

Tagovi