Region

OTKRIVEN KLJUČNI DOKAZ! DNK tragovi ubice i ubijenog Gorana Đokića nađeni na gomili para i vreći iskopanoj u dvorištu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs Izvor Blic

Detaljnom pretagom dvorišta jednog od sinova porodice Džonić, policija je pronašla skriveni novac, 43.000 eura, za koje se sumnja da su dio ukupne sume koja je tokom večeri ubistva oteta od Đokića.

Izvor: Kurir/Marko Smiljković

Na gomili para i vreći od platna koji su iskopani u dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je danas uhapšen zbog sumnje da je oteo, a zatim i ubio svoje rođake Gorana (57), Gordanu (56) i Lidiju Đokić (26) iz Aleksinca, forenzičkom analizom otkriveni su DNK tragovi ubice, kao i ubijenog Gorana Đokića, piše "Blic" pozivajući se na nezvanične izvore.

Ovo bi mogao da bude krunski dokaz u istrazi ovog zločina o kome priča cijelai region. Otkriće DNK tragova ubice i žrtve na novcu povezuje ubicu sa plijenom i ukazuje na to da je motiv ubistva bilo - koristoljublje.

Prekopavanjem dvorišta, policija je našla skriveni novac, tačnije 43.000 eura, za koje se sumnja da su dio ukupne sume koja je u večeri ubistva oteta od Đokića.

Policija osnovano vjeruje da je novac na tom mjestu zakopao upravo Goran Džonić u pokušaju da sinu smjesti krivicu za nezamapćeni zločin! Uhapšeni Goran Džonić je inače policajcima tvrdio da on nije ubica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, oba sina, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Tagovi