Region

OBRT U SLUČAJU UBISTVA ĐOKIĆA: Ključni dokaz koji bi doveo do počinioca UKRADEN?!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Istražitelji danonoćno rade na pronalaženju ubice porodice Đokić.

Izvor: KURIR/M.S./RTS/Screenshot

Mještani sela Moravac, u čijem ataru su pronađena tela supružnika Gorana i Gordane i njihove ćerke Lidije Đokić, kažu da je policija od svih uzela brojeve telefona, legitimisana je gotovo svaka porodica, a traga se i za crvenim vozilom, koje je najvjerovatnije korišćeno u noći ubistva.

Iako se spekulisalo da je, navodno, pronađena sveska i spisak sa više od 15 Đokićevih dužnika, koji su dugovali čak 300.000 eura, ovu informaciju nisu mogli da potvrde izvori upoznati sa istragom.

"Naprotiv, ako je i postojala, ta sveska je nestala zajedno sa novcem. Goran je dobar dio posla obavljao iz svog automobila u kojem je čuvao i veliku sumu novca, pa se pretpostavlja da je sa sobom nosio i poverljive spiskove potencijalnih dužnika, ali oni do sada nisu nađeni", kaže izvor.

 Još se nagađa da li je za ovaj nezapamćeni zločin jedini motiv bio koristoljublje. U okviru istrage ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, policija je saslušala više od 100 ljudi iz tog mesta i okolnih sela, Moravca i Tešice, gdje je počinjen zločin.

Svi koji su odvedeni na poligraf su prošli testiranje, a jedini materijalni trag, čaura koja je nađena pored tijela, zasad ne može pomoći u potrazi za ubicama.

Tagovi