Region

OTKRIVE0NO U KAKVOM JE STANJU SREĆKO KOGA SU UPUCALI S LEĐA: Hitno operisan i METAK izvađen - oglasio se hirurg!

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Hospitalizovana još jedna osoba s teškim povredama grudnog koša.

Izvor: Youtube/printscreen/ Kosovo Online

Direktor KBC u Sjevernoj Mitrovici Zlatan Elek rekao je za "Kosovo onlajn" da su, nakon jutrošnje akcije Kosovske policije u Sjevernoj Mitrovici dvije osobe hopitalizovane, od kojih je jedna sa teškim povredama usljed rane zadobijene vatrenim oružjem podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

"U KBC Kosovska Mitrovica smještena su dva pacijenta, jedan teško povrijeđen, upucan je mučki s leđa, ima povrede desne lopatice, prelom drugog rebra i metak mu je izašao na prednju stranu vrata, uz obilno krvarenje, urađena je hitna hirurška intervencija, metak je izvađen, nalazi se u jedinici intenzivne njege i za sada je u stabilnom zdravstvenom stanju", rekao je Elek.

Dodao je da je drugi povrijeđeni povrijeđen u predjelu grudnog koša tupom traumom, da je trenutno na ispitivanju, kao i to da mu je stacionarno liječenje.

Ostale osobe, su prema Elekovim riječima zadobile povrede od šok bombi, gumenih metaka i suzavca i da su se prvi povrijeđeni javili na Očno odjeljenje.

"Svima je ukazana pomoć, trenutno su stabilno i nisu na bolničkom liječenju", rekao je Elek.

U KBC Kosovska Mitrovica medicinsku pomoć usljed povreda zadobijenih u akciji kosovske policije jutros u Sjevernoj Mitrovici i Zvečanu zatražilo je 10 gražana.

U međuvremenu je objavljen i snimak na kojem se vidi trenutak kada je Sofronijević upucan:

Tagovi