Region

PREDSJEDNIK SRBIJE SE HITNO UPUTIO U RAŠKU: Sastanak u kasarni na Kosovu u 15 časova

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

U toku su neredi na Kosovu, gdje je policija sa pripadnicima ROSU upala u nekoliko objekata u Kosovskoj Mirovici i Zvečanima, bacajući suzavac i šok bombe, a tom prilikom je jedan muškarac teško ranjen.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Zbog haosa koji je nastao u jutarnjim satima, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio se ka Raškoj gdje bi trebalo da bude organizovan sastanak sa čelnicima tamošnjih opština.

Kako je istakao direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, Vučić će u 15 časova u kasarni se sastati sa predstavnicima opština. 

Poslije dramatičnih scena u Kosovskoj Mitrovici i upada jedinica ROSU, koje su kulminirale ranjavaljem muškarca od strane  specijalaca, predsjednik Srbije odlučio je da se hitno sastane sa predstavnicima na Kosovu i Metohiji, prenose mediji.

Jedan muškarac teško je ranjen prilikom nasilnog upada jedinica ROSU u Kosovsku Mitrovicu. Za sada nepoznati muškarac pogođen je u leđa a metak mu je izašao na grudi. Hitno je primljen u bolnicu i njegovo stanje je zabrinjavajuće. U gradu se čuju rafali i situacija je dramatična o jutarnjih sati.

Pogledajte scene haosa na Kosovu:

Tagovi