Region

SAHRANJENA PORODICA ĐOKIĆ: Jecaju na groblju, cio Aleksinac ih ispratio (FOTO, VIDEO)

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Goran, Lidija i Gordana Đokić, koji su pronađeni mrtvi u subotu, sahranjeni su na groblju u Žitkovcu u prisustvu brojne rodbine i prijatelja. Gotovo cio Aleksinac ispratio je na vječni počinak ubijenu porodicu, a tokom sahrane grobljem odzvanjao je plač okupljenih.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Brojni prijatelji, rođaci i poznanici okupili su se na tužnom skupu. Svi su zaplakali kada su ispred kuće iznijeti kovčezi, dva braon boje i jedan bijeli u kojem je tijelo ubijene Lidije. Posle opela počela je i sahrana. Povorka sa kovčezima stigla je na groblje u Žitkovcu. Baka Stojanki, Goranovoj majci bilo je najteže, a cijela porodica stoji skrhana pored kovčega.

Rođak porodice održao je govor prije ukopa, na kojem je kazao da su Đokići bili divna porodica. Potom su sveštenici održali molitvu, nakon čega su tri kovčega spuštena u raku.

Sedam sveštenika SPC održala su opelo za ubijene članove porodice Đokić, Gorana, Lidiju i Gordanu, u kući Goranove majke u selu Markovac.

Pogledajte snimak:

Gotovo cio Aleksinac došao je da isprati preminule Đokiće, te stotine ljudi stoji u redu na ulici, čekajući da izjave saučešće.

Komšije ubijenih navele su da je tuga prevelika i da još niko ne vjeruje kakva je tragedija zadesila Đokiće.

Inače, na sahrani se nalaze i policajci koji su na velikom oprezu budući da ubice porodice Đokić još nisu nađene. Oni se nadaju da će i tu možda moći da nađu neki trag koji će ih dovesti do počinilaca.

Opština Aleksinac donijela je odluku o proglašenju dana žalosti povodom tragedije u kojoj su život izgubili članovi porodice Ðokić.

Tagovi