Region

UMRLICA ZA ĐOKIĆE NA ZGRADI U KOJOJ SU ŽIVELI U ALEKSINCU: Žale ih porodica i prijatelji, sahrana danas u 13 časova

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Umrlica Goranu, Lidiji i Gordani Đokić zalepljena je na ulazu zgrade u Aleksincu u kojoj su stanovali. Porodica će danas biti sahranjena na groblju u Žitkovcu, a njihovi najmiliji spremaju se da ih isprate na večni počinak.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Na umrlici se nalazi zajednička fotografija porodice, kao i njihova imena. Ispod pišu detalji o sahrani i opelu.

"Tragično nastradali dana 02.09.2021. godine. Opelo i sahrana obaviće se u četvrtak 07.09.2021. sa početkom opela u 12:30 časova u porodičnoj kući u Moravcu, a sahrana 13:00 časova na groblju u Žitkovcu. Pozivamo rodbinu i prijatelje da prisustvuju opelu i sahranu. Ožalošćeni: porodice Đokić i Aritonović, kao i ostala rodbina i prijatelji", piše na umrlici.

Inače, danas je proglašen i Dan žalosti u Aleksicu.

Podsetimo, Đokići su nestali šest dana pre pronalska njihovih tela, kada su iz sela Moravac oko ponoći, krenuli ka Aleksincu.

Porodica i policija danima su tragali za njima. Najpre je u selu Tešica pronađen njihov zapaljeni "pasat", a nekoliko sati kasnije i njihova tela u blizini divlje deponije u Moravcu.

Mada se još precizno ne zna gde je porodica ubijena, ima osnova za sumnju da su lišeni života u njihovom vozilu. Ubice su u njih ispalile više metaka, a za počiniocima zločina se traga.

Tagovi