Region

POLICIJA ZNA KO JE UBIO ĐOKIĆE: Istražitelji imaju osumnjičene, pitanje je dana kada će oni biti uhapšeni!

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Identitet ubica vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25) poznat je policiji i bukvalno je pitanje dana kada će oni biti uhapšeni.

Izvor: Kurir/D.Ilić/RTS/Printscreen/Kurir/M.S.

Riječ je o ljudima koji su bili bliski porodici Đokić i dobro su poznavali gdje se porodica kretala i kakve su joj bile navike.

"Za sada sigurno znamo da su bila najmanje dvojica ubica, ali moguće da ih je i više. Osumnjičenih ima, kao i dosta bioloških tragova. Policija ima pune ruke posla, sve se ispituje detaljno. U narednih nekoliko dana vrlo je vjerovatno da će istraga biti okončana. Svi čekamo nestrpljivo da vidimo ko su ljudi koji su tako brutalno likvidirali cijelu porodicu", naveli su izvori upućeni u istragu.

Sumnja se da je u Đokiće pucano iz neposredne blizine, a i dalje nije isključena mogućnost da je jedan od pištolja korišćen prilikom ubistva onaj koji je Goran imao, a čija je prazna kutija pronađena prilikom pretresa porodičnog stana.

Inače, policija već danima češlja okolinu Moravca u potrazi za tragovima. U selu Moravac kod Aleksinca, gdje su ubijeni supružnici Goran i Gordana Đokić i njihova ćerka Lidija, prema riječima mještana, policija je uzela sve kamere koje rade u selu koji bi im pomogli u istrazi ovog brutalnog zločina.

Do sada je poznato je da je pronađena čaura, da su njihova tijela i automobil "folksvagen pasat" zapaljeni, da je otac Goran upucan sa jednim metkom, supruga Gordana sa dva (u grudi i u glavu) i ćerka Lidija sa najmanje jednim u glavu. Takođe, sve ukazuje na to da je ubica nakon što je ih je zapalio, njihova tijela premjestio u jamu, pa je preko njih bacio granje, šut, smeće i lišće.

Tagovi