Region

GORAN PRODAO KUĆU DA KUPI ĆERKI STAN, TE PARE SU NESTALE: Oglasila se snaha porodice Đokić - ubica je više od MONSTRUMA

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Verica vjeruje da su zbog novca ubijeni Đokići.

Izvor: Kurir/Marko Smiljković

Udovica brata Gorana Đokića, koji je ubijen sa svojom suprugom Gordanom i dvadesetpetogodišnjom ćerkom Lidijom, Verica Đokić iz Moravca, ubijeđena je da su oni likvidirani zbog pljačke.

Ona ističe da je Goran prije dvije godine prodao kuću da kupi ćerki stan.

"Ona nije željela kuću, već stan u Nišu, pa je Goran radio od jutra do večeri i to sam u mjenjačnici, kako bi joj ispunio želju. Vjerujem da su zbog tog novca ubijeni, nema drugog razloga. Tog novca nema, ne znam koja je suma u pitanju, ali pare nisu nađene", kaže ožalošćena snaja.

Ona ističe da su Gorana svi voljeli i da zbog toga ne može da shvati da mu je neko želio smrt, a još manje njegovoj supruzi i ćerkici.

"Pitajte cijelo selo, niko nema ništa loše da kaže o njemu. Plaču i oni koji su ih znali, i oni koji su samo čuli za njihovo ubistvo",  priča uplakana Verica.

I dalje nije poznato kada će Đokići biće ispraćeni na vječni počinak, jer su naložene nove analize njihovih tijela u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Verica kaže da su im juče javili da su iz Zavoda za sudsku medicinu prebačeni u kapelu i da mogu da ih preuzmu radi sahrane.

"Organizovali smo prevoz posmrtnih ostataka iz Niša, jer ovdje nemaju tri auta da ih dovezu. Međutim, jutros su nam kazali da se ništa ne zna do daljnjeg, te da su potrebne dodatne analize. Mogu samo da kažem da onaj ko je to uradio nije zdrav, ne, to nije monstrum, nego više od toga, ne mogu da nađem riječi da ga opišem", komentariše tragediju Goranova snaja.

Kako se saznaje, potvrđene su sumnje da su bila bar dva izvršioca, jer je ustanovljeno da su Đokići pogubljeni vatrenim oružjem različitog kalibra.

"Svi su zadobili prostrijelne rane, od kojih po jednu u glavu koje su bile smrtonosne. One ukazuju da je na Đokiće pucano iz neposredne blizine, ali s obzirom da su rane različite veličine, postoji sumnja da su korišćena oružja različitog kalibra. S obzirom na to da je i Goran imao pištolj, čija je kutija nađena u stanu, nije isključeno da su mu ga ubice otele, te da im je i on poslužio za egzekuciju", navode sagovornici upoznati sa slučajem porodice Đokić.

Dalibor Radičević, predsjednik opštine Aleksinac, naglašava da je čitav grad užasnut smrću tročlane porodice koju je i lično poznavao.

"Ovo je velika tragedija, ne samo za tu porodicu i njihovu rodbinu, već i za cijelu opštinu Aleksinac. U kontaktu smo sa porodicom, još se ne zna tačan dan sahrane, planiramo da tog dana na području naše opštine bude proglašen Dan žalosti. Znao sam Gorana, njegovu suprugu i dijete samo iz viđenja, a posebno sam blizak sa Gordaninom familijom Aritonovići, pa mi je i kao čovjeku, sve ovo teško palo. Ovo je nezapamćen zločin, nadam se da će počinioci biti vrlo brzo privedeni pravdi", zaključio je predsjednik opštine Aleksinac.

Tagovi