Region

KO SU UBICE PORODICE ĐOKIĆ - USKORO ĆE SE ZNATI IMENA: Likvidaciju su izvršili profesionalci, odalo ih nekoliko stvari!

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Ratomir Antonović iz Centra za bezbjednost, istrage i odbranu Srbije naglašava da je porodica Đokić očigledno bila žrtva organizovane kriminalne grupe.

Izvor: Kurir/Marko Smiljković

Ratomir Antonović iz Centra za bezjbednost, istrage i odbranu Srbije istakao je da vjeruje da će policija uskoro rasvijetliti brutalno ubistvo porodice Đokić kao i da ćemo uskoro imati imena počinioca.

Antonović naglašava da je porodica Đokić očigledno bila žrtva organizovane kriminalne grupe.

"O profesionalnosti ovog krivičnog djela svjedoči i sam način. Tijela su spaljena, djelo se dogodilo na mjestu gdje nije bila pokrivenost kamerama. Znali su na pravi način da sakriju tragove, znali su i gdje je sakriven novac. Kriminalci se itekako pripremaju za izvršenje ovih krivičnih djela, jako je kompleksno ući u trag. Imali smo ovakvih slučajeva, ali ne mnogo. Mislim da će policija rasvjetliti ovo krivično djelo i uskoro ćemo imati imena" istakao je Antonović, piše Kurir.

Da podsjetimo, policija je u subotu pronašla spaljena tijela vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac. Više od 10 kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil "folksvagen pasat", koji je takođe spaljen.

Rezultati obudkcije koji su objavljeni juče pokazuju da su članovi porodice Đokić ubijeni iz vatrenog oružja.

Na mestu gdje je spaljen automobil porodice Đokić pronađena je čaura, a policija je nakon toga detektorom za metal pretraživala i mjesto gdje su nađena spaljena tijela.