Region

GDJE SU TELEFONI?! GORANOV I LIDIJIN MOBILNI ISKLJUČENI U ISTOJ SEKUDNI: Đokić na Viberu držao sliku sa ćerkom!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Telefoni porodice Đokić do sada nisu pronađeni, ali je poznato da su isključeni u istoj sekundi.

Izvor: Kurir/D.Ilić/RTS/Printscreen/Kurir/M.S.

Goran Đokić i njegova ćerka Lidija poslednji put su bili aktivni na Viberu u noći kada je nestali. Svaki trag njemu i njegovoj supruzi i ćerki, izgubio se pola sata iza ponoći u nedelju na ponedeljak. Upravo negde, nakon ponoći, Goran, Gordana i Lidija su ubijeni.

Lidija Đokić se dopisivala se sa drugaricom, nekoliko minuta iza ponoći. Sve je djelovalo normalno i ništa nije ukazivalo na užas koji će se potom dogoditi.

"Istraga je utvrdila da se Lidija u 00.10 časova čula sa drugaricom, a ta komunikacija nije bila sumnjiva, dok je Goran imao poslovni razgovor. Majka Gordana nije imala telefon, a utvrđeno je i da su se telefoni oca i ćerke ugasili oko 3 sata ujutru, u istoj sekundi" otkrio je izvor.

U toku dosadašnje istrage, telefoni porodice Đokić nisu pronađeni i još nije poznato da li su oni izgoreli u njihovom zapaljenom "folksvagenu pasatu" ili ih je ubica odnio sa sobom. Jasno je samo da su oba telefona ugašena u istoj sekundi.

Da podsjetimo, porodica Đokić nestala je u nedelju 26. septembra iza ponoći, a porodica je nestanak prijavila dva dana kasnije, pošto se nisu nikome javljali. Ubrzo nakon toga počela je opsežna potraga za njima, a punih šest dana kasnije, u subotu 2.oktobra pronađen je njihov zapaljen automobil u ataru sela Tešica. Nekoliko sati kasnije njihova ugljenisana tijela pronađena su u šiblju u ataru sela Moravica.

Obdukcijom je utvrđeno da su Đokići ubijeni hicima iz pištolja, a potom su njihova tijela zapaljena, pa bačena u šiblje, gdje su bila prekrivena šutom, granama i lišćem.

Goran Đokić je na Viberu kao profilnu fotografiju držao sliku sa svojom ćerkom Lidijom.