Region

ZBOG OVOGA SU UBIJENI ĐOKIĆI?! Ubica znao šta Goran nosi sa sobom, pa zbog toga nastradala cijela porodica?

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Vjeruje se da su tijela tročlane porodice Đokić pronađena danas u selu Moravac, u Srbiji, a utvrđeno je da su ubijeni. Posle zločina njihova tijela su spaljena.

Izvor: KURIR/M.S./RTS/Screenshot

Prema nezvaničnim saznanjima "Kurira", motiv brutalnog zločina moglo bi da bude koristoljublje.

Naime, Goran Đokić je navodno sa sobom često nosio veće svote novca, čak i više od 50.000 eura. Vjeruje se da je ubica to znao i da je zbog toga izvršio brutalni zločin.

Prema saznanjima medija, tijela tročlane porodice Đokić pronađena su danas, i sumnja se da su ubijeni, a da su njihova tijela nakon zločina spaljena. Mediji prenose da su tijela nađena u rupi prekrivena smećem. Sva tri tijela su bila na jednom mjestu. Dva zajedno a jedno malo dalje ali na istoj parceli.

Podsjetimo, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) Đokić poslednji put su viđeni 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim "folksvagenom pasat" crne boje uputili ka Aleksincu i od tada im se izgubio svaki trag.

Danas je prvo pronađen spaljeni automobil, a onda i tijela žrtava za koje se sumnja da pripadaju porodici Đokić. Tijela su potom odnijeta na obdukciju, što je potvrdio i MUP Srbije.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi