Region

ČABA DER u vezi sa djevojkom kojoj je UBIO OCA I BACIO GA U POTOK: Bizarna ljubav u zatvoru, a tek njena strana priče!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Čabu Dera u zatvoru obilazi Vivijen Ventuli, ćerka biznismena Lasla Ventulija, zbog čijeg je ubistva u Mađarskoj Der osuđen na doživotnu robiju

Izvor: Printscreen/Youtube/Kékfény

Plaćeni ubica Čaba Der i ćerka mađarskog biznismena kog je on ubio toliko su se zbližili da je ona dobila status "posebne osobe", koja ima pravo da ga obilazi u zatvoru i redovno razgovara telefonom s njim!

Kao po scenariju iz filma, Čaba i Vivijen prvi put su se sreli oči u oči u sudnici, kada je ona svjedočila o zločinu nad svojim ocem Laslom.

Nije iznenađen

- Nisam uopšte iznenađen onim što se dogodilo. Vivijen je bila prisutna na svakom suđenju, pa ima detaljniju sliku o tome šta se dogodilo. Takođe znate da nema direktnih ili indirektnih dokaza o krivici mog klijenta. Priznao je ubistvo, ali samo iz taktičkih razloga, želio je da se njegov slučaj rješava u Mađarskoj - izjavio je Čabin advokat Kristijan Gulijas za Borsonlajn.

On je otkrio i da je Vivijen prošle nedjelje prvi put bila u posjeti plaćenom ubici, koji je osim njenog oca ubio još najmanje troje ljudi, uključujući i Nebojšu Markovića u Beogradu, zbog čega je osuđen pred Višim sudom. Podsjetimo, kamere su ga snimile kako puca u Markovića sa osmjehom na licu u trenutku dok je stavljao kolica za bebu u auto i zbog toga je dobio nadimak "nasmijani ubica".

Der je uhapšen u Pragu i izručen je Mađarskoj, u kojoj je istraga protiv njega vođena zbog sumnje da je ubio Vivijeninog oca. Osuđen je nepravosnažno na doživotnu robiju.

- Svjedočenje ćerke čovjeka za čije je ubistvo osuđen dirnulo je plaćenog ubicu i on joj je uplatio oko 3.000 eura, tako se dogodio njihov prvi kontakt - prenijeli su mađarski mediji.

Kako su prenijeli, Čaba i Vivijen su se prepoznali u istoj tužnoj životnoj priči.

- Njemu je brat ubijen kada je imao 19 godina, a majka je izvršila samoubistvo. Vivijenina majka digla je ruku na sebe kada je ona imala svega šest godina, pa ju je odgajila baka. Kako je sama navela, imala je lijepo djetinjstvo zahvaljujući svom ujaku - naveli su mediji.

Osjetljiv sam

Kada je otkrila priču o svom djetinjstvu, Čaba je najavio da će joj pomoći.

- Osjetljiv sam čovjek. Žao mi je Laslove ćerke i pomagaću joj - ispričao je tada Der.

Pošto joj je uplatio novčanu pomoć, Vivijen Ventula je gostovala u jednoj emisiji na mađarskoj televiziji i izjavila da duguje "zahvalnost jer joj je Čaba pomogao više nego otac ikada u životu".

- Željela bih da ga upoznam i da mu zahvalim, nadam se da ću imati priliku za to. Dijabetičar sam i imam komplikacije usled toga, tako da će mi dio novca biti potreban za liječenje. Osim toga, podstanar sam, imala sam dugove, a dosta toga sam sad riješila - rekla je Vivijen i dodala da joj je Laslo bio biološki otac, ali da ga je vidjela samo nekoliko puta u životu.

Tagovi