Region

HAOS U KLUBU! DJEVOJKA KRALA PIĆA, PA USLIJEDIO ŽESTOK OKRŠAJ: Konobari pokušali da je spriječe,a onda je NASRNUO momak!

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Jedan konobar u Slitu je dobio teške tjelesne povrede.

Izvor: Youtube/printscreen/DNEVNJAK

U tuči koja je izbila oko jedan sat posle ponoći u na splitskim Prokurativama, muškarac (32) koji je radio kao konobar zadobio je teške tjelesne povrede koje uključuju polomljen nos i ruku. Kako pišu hrvatski mediji, osumnjičen za ovo krivično djelo je mladić (20) godina.

Raspravi koja se pretvorila u fizički obračun prethodila je krađa više boca alkoholnog i bezalkoholnog pića u vrijednosti od 270 eura koju je počinila djevojka (26), a koja je bila u društvu osumnjičenog mladića.

Kako je saopštila policija, konobari i radnici u lokalu su pokušali da je zaustave odmah nakon što su vidjeli šta se dešava. Međutim, umjesto da se tu stvar završi i da djevojka vrati ukradeno piće, došlo je do verbalnog sukoba koji je eskalirao, gdje je mladić skočio na radnika lokala i nanio mu teške tjelesne povrede.

Protiv osumnjičenog, policija će podnijeti izvještaj Državnom tužilaštvu, te će on biti sankcionisan u skladu sa zakonom.

Tagovi