Region

POGLEDAJTE FILMSKO HAPŠENJE U UŽICU: Opljačkali poštu, pa pali sa torbom punom para - bračni par im čuvao stražu (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Policija je brzom intervecijom uhapsila provalnike i njihove pomagače, koji se sumnjiče da su pljačkali i po Beogradu.

Izvor: MUP Srbije/PrintScreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom akcijom uhapsili su M. R. (41), I. M. (44) i F. U. (44) neposredno nakon izvršene teške krađe u jednoj pošti u Užicu i rasvetlili više ovih krivičnih djela i na teritoriji Beograda za koje se terete osumnjičeni.

Oni se terete da su ulazili u pošte i pogodnim alatom razvaljivali sefove iz kojih su krali novac, dok su u pojedinim slučajevima iz susjednih objekata, kako se sumnja, bušili rupe u zidovima i na taj način dolazili do sefova pošte, iz kojih su odnosili novac.

Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih pronašla novac iz užičke pošte, kao i predmete kojima su vršena krivična djela. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu.

U pritvoru su Beograđanin kome je ranije suđeno zbog pljačke u Užicu, Novopazarac, koji u dosijeu ima krađe u inostranstvu, kao i bračni par iz Užica koji je čuvao stražu dok su oko četiri sata ujutru Beograđanin i Pazarac obili vrata pošte i ušli u objekat.

Dvojica provalnika su iz sefa koji su razbili ukrali oko 6000 eura svo četvoro su se poslije krađe razbežali na različite strane. Brzom akcijom policije ubrzo su svi uhapšeni.

Pogledajte kako je izgledala akcija hapšenja: