Region

OGLASILA SE MIKINA ŽENA NAKON NJEGOVOG DOLASKA KUĆI: Evo šta kaže profesorka glume, sve vrijeme je bila uz svog muža!

Autor Kristina Stevović Izvor Kurir

Nakon što je sproveden u kućni pritvor, oglasila se u supruga Mike Aleksića.

Izvor: Kurir TV screenshot/Youtube/screenshot/Studio B

Miroslav Mika Aleksić, optužen za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume "Stvar srca", prekjuče je sproveden u kućni pritvor sa nanogicom, a kratko se oglasila i njegova supruga Biljana Mašić.

"Hvala što pitate, dobro smo, sve je dobro", kratko je rekla Mašićeva za "Kurir" nakon što je prvi put posle osam meseci Mika proveo noći u svom stanu.

Da podsjetimo, Aleksić je uhapšen u januaru kada ga je glumica Milena Radulović prijavila da ju je silovao. U pritvoru CZ-a bio je do juče, kada je sproveden u kućni pritvor u stan u kome živi sa suprugom Biljanom, inače profesorkom glume. Prethodno se i Aleksić oglasio nakon izlaska iz zatvora i rekao:

"Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Ajte samo da vas zamolim nešto. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamernom, ni u zlonamjernom, niti u bilo kojem razgovoru."

Početak suđenja zakazan je za 1. oktobar. Miroslav Mika Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a među žrtvama su poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Tagovi